2024. szeptember 11., szerda

 

Selena Gomez drámai külsővel a Torontói filmfesztiválon

 https://image.spletnik.ru/image/2024/09/10/jfMM/original.webp


Selena Gomez (énekesnő, disney sztár, és színésznő, modell, s kozmetikai cég alapítója) egy nemrégen  készült interjúban bevallotta, hogy nem tudna kihordani maga egy gyermeket, s a vörös szőnyegen a torontói film fesztiválon bemutatta az Emilia Perez elnevezésű filmet.


A  32 éves Selena drámai fekete estélyi ruhát öltött föl flitterekkel díszítve, mely dekoltázsrésze virággal volt összefogva. 

 Selena Gomez wearing a coat by Prada gloves by Seymoure tights by Wolford ring by Prada Fine Jewelry.

 Az Emilia Pérez egy 2024-ben bemutatott spanyol nyelvű francia zenés krimivígjáték, amelyet Jacques Audiard írt és rendezett, Audiard azonos nevű operalibrettója alapján, amelyet Boris Razon 2018-as Écoute című regényéből alakítottak át lazán. 

Selena Gomez wearing a top by David Koma skirt by Tom Ford shoes by Alaïa gloves by Thomasine stockings by Wolford...

Ebben a filmben a színésznő egy drogkartel vezetőjének feleségét játszotta el, aki nemet vált, hogy a hatóság elől elbújón.

https://image.spletnik.ru/image/2024/09/10/HESb/original.webp


Ez az első film, melyben Selena Gomez spanyol nyelven beszélt. Saját bevallása szerint nagyon ideges volt emiatt.

Selena Gomez wearing a dress scarf and choker by Gucci bodysuit by Cult Gaia shoes by Tom Ford from Albright Fashion...

 A film premierjén a cannesi-filmfesztiválon májusban Selena elsírta magát a meghatottságtól,  mivel a közönség állva tapsolt. A film a zsűri kitüntetését megkapta, s a benne játszó színésznőt, a legjobb női szerepéért díjazták.

https://image.spletnik.ru/image/2024/09/10/NqLi/original.webp


Nemrégiben Selena interjút adott, amiben bevallotta, hogy lupusa miatt nem tudna terhes lenni. Sőt közölte ,lehet, hogy béranya segítségét veszi majd igénybe. Benny Blanco-val össze fog házasodni, de nem sietik el a dolgot. Selena még sosem volt olyan  boldog, mint Blanco-val, mert még nem érezte magát ennyire szeretettnek egyetlen kapcsolatában sem. Selena a Rare beauty kozmetikai cége okán lett milliárdos is!

https://image.spletnik.ru/image/2024/09/10/PJqR/original.webp

Share:

0 Comments:

Megjegyzés küldése