Rihanna a Fekete párduc film premierjén, ahol az ő új slágere zeng!

 



Rihanna s gyermekének apja A$AP Rocky együtt pózoltak a vörös szőnyegen, a Fekete párduc elnevezésű film premierjén.


Október 26-án hihetetlenül festett Los Angelesben Rihanna bézs csillogó ruhájában a vörös szőnyegen,  ahol bemutatták A fekete párduc filmet. A 34 éves Umbrella című sláger előadónője, selyem kesztyűket húzott föl karjaira, s ujjatlan estélyit A$AP Rocky-val, aki úgyancsak 34 éves. 

Riri haja tele volt selymes loknikkal, és fonott hosszú tincsekkel, sőt gyémánt fülbevalók lógtak füleiben.


ASAP Rocky kedveséhez illő bőrdzsekit húzott. Nemhiába jelent meg a pár, hisz először énekelt 6 év szünet után a barbadosi énekesnő, ráadásul filmzenét.

Rihanna felkészülése a Super Bowl félidei showjára

Rihanna és A$AP meglepően kipihentnek tűntek ahhoz képest, hogy a Page Six szerint első közös gyermekük szülei lettek, aki május 13-án született Los Angelesben. A híres duó együtt dolgozik gyermekük nevelésén, és egy forrás nemrég elárulta, hogy a rapper két félidő között segít RiRinek felkészülni a nagy téli show-ra, fokozva az apai feladatokat.

    "Rocky több gyermekfelügyeleti feladatot vállalt, hogy Rihanna a készülődésre koncentrálhasson" - mondta a bennfentes a HollywoodLife októberi beszámolójában.

    "Tudja, hogy a lány ideges, de ez egy cseppet sem zavarja, mert tudja, hogy mindent tökéletesen kezel".

Természetesen az újdonsült apuka is büszke híres barátnőjére.

    "Rocky nagyon büszke Rihannára, amiért részt vesz a Super Bowl félidei showjában" - folytatta a forrás.

    "Tudja, hogy nem könnyű döntés, de ez lesz élete egyik legnagyobb eseménye" - mondta a bennfentes. "Rocky látta, hogy Rihanna tavaly anya lett, és hogy ezt az egészet úgy kezeli, mint egy főnök. A férfi tényleg nem tudja elhinni, hogy a nő egy ilyen hatalmas projektet vállal, kevesebb mint egy évvel azután, hogy megszületett a fiuk. De biztos benne, hogy ha valaki képes rá, akkor az Rihanna."

0 Comments:

Megjegyzés küldése