Mandy Moore megszülte várva várt második utódját: -elbüvőlő a fotó


A népszerű hollywoodi sztár megszülte a férjétől Taylor Goldsmith-től  a fiát Ozzy-t. A pár úgy védte kicsi babáját. mint egy kincset.


Gratulálunk Mandy Moore és Taylor Goldsmith közös gyermeke születése okán. Október 21-én jött a világra a csöppség, melyről képet is posztoltak Instagramjukon a felhasználók nagy örömére.


- Ozzy most már velünk van! Oscar Bennet Goldsmith kis késéssel született meg, a terhesség bár így is könnyebben s gyorsabban folyt le, mint idősebb testvére esetében , a szülök legnagyobb örömére.- írta alá a képet a színésznő, melyen fekete-fehér felvételen megpillantható a baba. 


- minden jóslat beteljesült:- a mi szíveink megkétszerezződtek, a feltétlen szeretet előjött. Ezt nehéz szavakkal átadni, s nagyon hálásak vagyunk a családnak- írta ő.



Juniúsban  a szanésznő és zenész kedvese akiknek két éves fiúk van Auguszt Harrison. egy kedves poszttal közölték, hogy ismét gyermeket várnak.

-Nagy testvér. 


 Mandy elmondta, hogy milyen boldog a gyermek születése miatt

- nagyon fontos fejezete az életemnek, most ért véget, s most kezdődik egy újabb, mint két gyermekes anya- írta alá a posztot.

"És mi mindig nagyon hálásak és izgatottak vagyunk. A Baby Boy Goldsmith #2 ősszel jelenik meg!" Hozzátette: "A túra egy kicsit más, mint amire számítottam, de alig várom, és Gus lesz a legjobb nagy testvér."

Taylor egy képet is megosztott Gusról az Instagramján, megismételve a mondatot: "a legjobb nagytestvér", és hozzátéve, hogy Mandy "a legjobb kétgyermekes anyuka" lesz. A képaláíráshoz ezt írta: "Jó eséllyel én vagyok a legszerencsésebb és legboldogabb ember, akit ismersz, és most ezt megduplázzuk.


Mandy és Taylor, az amerikai folk-rock zenekar, a Dawes frontembere 2018-ban házasodtak össze egy privát ceremónián a színésznő pasadenai hátsó kertjében. Három évvel később, 2021 februárjában a párnak megszületett augusztus. 


"Gus itt van" - írta akkoriban Mandy a közösségi médiában. "A mi édes kisfiunk, August Harrison Goldsmith. Pontos volt, és pontosan érkezett, a szülők legnagyobb örömére. Készen álltunk arra, hogy mindenféleképpen szerelembe essünk, de ez minden elképzelésünket felülmúlja."

0 Comments:

Megjegyzés küldése