Happy birthday for best mentalist of the world - Danny Blue

 

Sok éve kísértem figyelemmel, ezt az egyedülálló bűvészt, s gondolatolvasót, aki útat mutatott minden kétségbeesett léleknek, szórakoztató műsoraival, s segítőkészségével gondolva a nehéz időszakra, ami a világban , most folyik. Szerintem ő egy remek ember, úgyhogy boldog szülinapot kedves Danny Blue!

Happy Halloween! Celebstyle

 

Пэрис ХилтонSailormoon Paris Hilton


A hold harcosnője a népszerű  manga hősnő jelmezét öltötte magára. Nézzük meg a részleteket!

Minden csillogó és flitteres, kiemeli a sztár alakját, bár kicsit több látszik a karcsú derekából, mint a valódi holdtündérnek.

Кендалл Дженнер Kendall Jenner a Toy Story Jessy nevű szereplőjének öltözött, remek alakja volt, s feltűnő jelenség.

Ким Кардашьян 

Kim Kardashian Mystic az X-men-ből. Illik rá a karakter, neki is fantáziadús sci-fi jelmeze van. Nagyon aprólékos, vad szépség.

Меган Фокс и Колсон Бэйкер 

Ki gondolná, hogy ez a kép Megan Fox pózolt a kedvesével? Lenyűgöző a változás. 

Эшли Грэм 

Ashley Grahamot teljes mellszelességél támogatójuk angyali jelmezében.

Doja Cat 

Doja Cat gótikus vámpírnak öltözhetett. Érdekes jelmez, volt mit mutatnia dekoltázs szempontjából.

Rihanna - Lift Me Up kritika

 

Rihanna magasztos ódát énekelt nekünk az új klipjében. A lant kíséret meséssé változtatja a performance-ot. A hangja kiteljesedik, magas hangokat is ki tudja énekelni, s sokat játszik a saját hangjával. Tetszetős, hogy az afroamerikai kultúrát népszerűsíti nagy tisztelettel övezve. Ez egy méltó visszatérés a zenei élet Olimposzára.

A dal a szeretet, a szerelem, az álmok és a remény himnusza a békéért. Összességében hibát nem találtam, szerintem úgy jó , ahogy van. A fekete párduc már így is nagyon híres film, de ezzel a zenei remekművel, még jobban ott lesz majd a topon. Ahhoz túl magasztos, hogy egész nap táncoljunk rá, de ha sírni akarsz, vagy emlékezni a múlt érzéseire ez egy remek dal.

Rihanna a Fekete párduc film premierjén, ahol az ő új slágere zeng!

 



Rihanna s gyermekének apja A$AP Rocky együtt pózoltak a vörös szőnyegen, a Fekete párduc elnevezésű film premierjén.


Október 26-án hihetetlenül festett Los Angelesben Rihanna bézs csillogó ruhájában a vörös szőnyegen,  ahol bemutatták A fekete párduc filmet. A 34 éves Umbrella című sláger előadónője, selyem kesztyűket húzott föl karjaira, s ujjatlan estélyit A$AP Rocky-val, aki úgyancsak 34 éves. 

Riri haja tele volt selymes loknikkal, és fonott hosszú tincsekkel, sőt gyémánt fülbevalók lógtak füleiben.


ASAP Rocky kedveséhez illő bőrdzsekit húzott. Nemhiába jelent meg a pár, hisz először énekelt 6 év szünet után a barbadosi énekesnő, ráadásul filmzenét.

Rihanna felkészülése a Super Bowl félidei showjára

Rihanna és A$AP meglepően kipihentnek tűntek ahhoz képest, hogy a Page Six szerint első közös gyermekük szülei lettek, aki május 13-án született Los Angelesben. A híres duó együtt dolgozik gyermekük nevelésén, és egy forrás nemrég elárulta, hogy a rapper két félidő között segít RiRinek felkészülni a nagy téli show-ra, fokozva az apai feladatokat.

    "Rocky több gyermekfelügyeleti feladatot vállalt, hogy Rihanna a készülődésre koncentrálhasson" - mondta a bennfentes a HollywoodLife októberi beszámolójában.

    "Tudja, hogy a lány ideges, de ez egy cseppet sem zavarja, mert tudja, hogy mindent tökéletesen kezel".

Természetesen az újdonsült apuka is büszke híres barátnőjére.

    "Rocky nagyon büszke Rihannára, amiért részt vesz a Super Bowl félidei showjában" - folytatta a forrás.

    "Tudja, hogy nem könnyű döntés, de ez lesz élete egyik legnagyobb eseménye" - mondta a bennfentes. "Rocky látta, hogy Rihanna tavaly anya lett, és hogy ezt az egészet úgy kezeli, mint egy főnök. A férfi tényleg nem tudja elhinni, hogy a nő egy ilyen hatalmas projektet vállal, kevesebb mint egy évvel azután, hogy megszületett a fiuk. De biztos benne, hogy ha valaki képes rá, akkor az Rihanna."

Meghan Trainor - Made You Look (Official Music Video) kritika

 




Az énekesnő a fogyasztói társadalom terméke. A státusz szimbólumokkal zsonglőrködik, drága autók, márkás ruhák ,ékszerek sminkek kiegészítők. A materiális világban látja a boldogságot, mely hosszú távon nem jelenti azt, hogy azt hoz!

 

 A dalszövegben a legtöbb márkát felsorolja, hogy miket kell hordani, sőt kérkedik vele, hogy ezeket használja.  Néhol olyan, mint a Mattel Barbie magát ellenállhatatlan sztárnak írja le. A tetszetős a klipben azt, hogy nem elítélő a dalszöveg ellenére sem, hisz szerepelnek benne melegek, nagy tömegű modellek is, s sokan hízelegnek neki a klipben. Álomszerűen írja le a sztár mivoltát, szerinte bármit tesz, akkor is a figyelem középpontjába kerül, néhol egoistának is tűnhet. A képi elemek során felmerül, hogy máshol is láttunk ilyet, hisz Katy Perry California girls klipjében is édes cukorkás világban énekelt az énekesnő. A frizurája a végjelenetben Sailormoon a holdtündérre hajazz.

Nem mehetünk el az ügyes reklám megjelenítések mellett sem csöndben. Hisz a dalszöveg, már ajánlja, hogy milyen márkatermékeket vegyél, az énekesnő előadás közben speciális sminkkel kenegeti magát  ott is a kozmetikumra fókuszál, sőt kinagyítják azt  chips reklám is van benne hisz azt is falatozik közben azt is kiemelik a készítők.

Összességében kellemes , ritmusos dal,  jó hangja van az előadónőnek melyre jól lehet táncolni,  remek koreográfia, jelmezek, s élethelyzetek jellemzik a zenei kisfilmet, már már álomszerűen mutatja be a nő életét, akinek magabiztossága az eget verdesi. Lehet, hogy szerelmes egy férfiba, s amiatt lehet ez a rózsaszín köd. Nemhiába egy jó férfi mellett a szerelmes nő ragyog!

Sláger, mert fülbemászó, van egy kis retro hangzásai is  a Tiktok-on is többen készítettek dalával kisfilmet.


Taylor Swift - Bejeweled kritika

 

A népszerű country-pop énekesnő legújabb klipjében kiparodizálja gyermekkorunk legmeghatározóbb meséjét a hamupipőkét zenei kisfilmjében. Az ő történetében cinderella nem a bálba megy, hanem Dita Von teesse burlescue táncosnőjévé válik. A nőt úgy mutatja be , mint a férfi számára alkotott szexuális tárgyat, aki ha nem kér a hercegből, akkor nem viheti semmire, nem tud másként boldogulni nem tud tovább tanulni, vagy dolgozni, csak sztriptíztáncosnőként. Ez elég elszomorító képet sugall a nők felé, azt üzenve, hogy férfi nélkül nem vagy képes jó munkát találni nélküle elveszel, de ha jól nézel ki, akkor lehetsz útszéli nő egy lebujban. A nők jogait eltiporta mondanivalójával, sőt védelmébe veszi a férfiakat, miszerint a nők romlottak, s ghostingolnak a férfiak a szentek. Pedig a férfiak is szoktak eltűnni, manipulálni a nőket, többször több vasat tartva a tűzben, nem figyelve a nők érzéseire. Látszik, hogy ez egy hímsoviniszta, férfi által kreált idealizált klip, melyben a nő a gonosz. Ezenkívül elrontotta Taylor s bemocskolta a gyermeki mesefilm karakterét Hamupipőt aki, most már sztriptíztáncosnőként lesz ismert, nem valódi mesehősként. Gúny és irónia céltáblájának tette ki az. Értem, hogy ő így éli meg, hogy a show bizniszben ledér nőnek kell lenni másképp nem keresi meg a kenyérre valót, de miért kellett egy tündérmesét széttépni?

Egyébként a dal elmegy, esztétikus kreatív a képi jelenetek polgárpukkasztóak néha, látszik, hogy swarowski reklám is meg van benne, rengeteg a speciális effekt, de mégis az üzenete nem fog tetszeni a feministáknak sem. Egyértelműen a férfiak pártjára ált, s megalázta a női nemet, hogy többre nem vagyunk képesek.

Másodszori megnézésre, van egyfajta újszerű megközelítés, s így legalább Dita Von Tesse (burlescue sztár, ikon) -nak is teljesült régi álma színésznőként megjelenhetett. (Hisz régen sokat álmodozott arról, hogy hasonlóan sikeres színésznő lesz vagy táncos, mint Marilyn Monroe.

Taylor-t meg láthattuk most már egy kicsit vadabb énjével, s kitombolhatta magát, s tükröt mutathatott a show-biznisz világáról a társadalomnak. Ha meg nem akarunk előítéletesek lenni, s modern felfogásúak vagyunk, ha hamupipőkének nincsen végzettsége, de felfedezik más képességeit, s nem tetszett neki a herceg, járhatja a maga útját, ebben a furcsa mesében, ahol minden lehetséges.

 

Mandy Moore megszülte várva várt második utódját: -elbüvőlő a fotó


A népszerű hollywoodi sztár megszülte a férjétől Taylor Goldsmith-től  a fiát Ozzy-t. A pár úgy védte kicsi babáját. mint egy kincset.


Gratulálunk Mandy Moore és Taylor Goldsmith közös gyermeke születése okán. Október 21-én jött a világra a csöppség, melyről képet is posztoltak Instagramjukon a felhasználók nagy örömére.


- Ozzy most már velünk van! Oscar Bennet Goldsmith kis késéssel született meg, a terhesség bár így is könnyebben s gyorsabban folyt le, mint idősebb testvére esetében , a szülök legnagyobb örömére.- írta alá a képet a színésznő, melyen fekete-fehér felvételen megpillantható a baba. 


- minden jóslat beteljesült:- a mi szíveink megkétszerezződtek, a feltétlen szeretet előjött. Ezt nehéz szavakkal átadni, s nagyon hálásak vagyunk a családnak- írta ő.



Juniúsban  a szanésznő és zenész kedvese akiknek két éves fiúk van Auguszt Harrison. egy kedves poszttal közölték, hogy ismét gyermeket várnak.

-Nagy testvér. 


 Mandy elmondta, hogy milyen boldog a gyermek születése miatt

- nagyon fontos fejezete az életemnek, most ért véget, s most kezdődik egy újabb, mint két gyermekes anya- írta alá a posztot.

"És mi mindig nagyon hálásak és izgatottak vagyunk. A Baby Boy Goldsmith #2 ősszel jelenik meg!" Hozzátette: "A túra egy kicsit más, mint amire számítottam, de alig várom, és Gus lesz a legjobb nagy testvér."

Taylor egy képet is megosztott Gusról az Instagramján, megismételve a mondatot: "a legjobb nagytestvér", és hozzátéve, hogy Mandy "a legjobb kétgyermekes anyuka" lesz. A képaláíráshoz ezt írta: "Jó eséllyel én vagyok a legszerencsésebb és legboldogabb ember, akit ismersz, és most ezt megduplázzuk.


Mandy és Taylor, az amerikai folk-rock zenekar, a Dawes frontembere 2018-ban házasodtak össze egy privát ceremónián a színésznő pasadenai hátsó kertjében. Három évvel később, 2021 februárjában a párnak megszületett augusztus. 


"Gus itt van" - írta akkoriban Mandy a közösségi médiában. "A mi édes kisfiunk, August Harrison Goldsmith. Pontos volt, és pontosan érkezett, a szülők legnagyobb örömére. Készen álltunk arra, hogy mindenféleképpen szerelembe essünk, de ez minden elképzelésünket felülmúlja."

Yade-t még nem látták így: - a Klón brazil sorozat sztárja a fátylat mini bikinire cserélte

 


Giovanna Antonelli pikáns fotót töltött föl magáról.

Такую Жади еще не видели: звезда «Клона» сменила паранджу на мини-бикини (фото)


A brazil szappanopera sztár Giovanna Antonelli bebizonyította, hogy nem áll meg az élet 45 éves kor után sem, sőt még csak elkezdődik.

Jade/El Clon | Novela El Clon | glenda francia | FlickrJade, «El clon» | *La bella época*

A Yade-t alakító színésznő, ideális alakkal büszkélkedhet. A látottak alapján sokat dolgozott hasizmán.s most nem győzött dicsekedni formás idomjaival. A saját fiókjában a közösségi háló számára posztolt egy fotót, melyen látható lapos hasa és hosszú kecses lábai.


A bikinije smaragd színű selyemből készülhetett.  Alig lehet elszakadnia majd a férfiaknak a látványtól.