Nicki Minaj meghatóan védelmezte Britneyt a volt férjét Kevint bohócnak nevezte!

 Nicki Minaj Slams Kevin Federline Over Britney Spears - nccRea


Nicki gyávának nevezte Kevin Federline-t azért, mert megpróbálta összetörni Britney-t, mivel az látta , hogy az énekesnő továbblépett és boldog. 

Nicki Minaj Defends Britney Spears' Dancing Skills – Billboard


A rap koronázatlan királynője Nicki Minaj mindig tudja, hogy mit kell mondani, néhány kifejezést alkalmazott, mikor kritizálta Kevin Federlinet, a nagy veszekedés közepette a volt felesége  Britney Spears elleni támadása miatt. A Super Bass előadónője őszintén elmondtam az Amp élő műsorában augusztus 16-án, hogy szerinte Kevin egy bohóc, hogy így bántja és kritizálja Britney Spears nevelési szokásait. Főleg Nicki azért volt mérges a kommentárok során Kevinre, mivel a Toxic-dalt előadó énekesnő nemrég szabadult föl apja Jamie Spears gyámsága alól, s férjhez ment Sam Ashgarihoz.

Nicki Minaj Defends Britney Spears Amid Drama With Kevin Federline -  NewsTimes.com.ng

Фото с IG: britneyspears


 

-te érted, hogy milyen bohócnak kell lenni, s arra célozni,felnőtt férfi vagy, s amint látod, hogy valaki boldog lett és férjhez ment, továbblépett, s szabad, s jól érzi magát a bőrében, ezt tenni vele, hogy összetörni őt és a boldogságát?- kérdezte Nicki.


 

- csak a gyávák használják az információkat híres emberek ellen, akit valaha szerettek, akivel össze voltak jőve, akit támogattak azelőtt, kihasználni egy ember hírnevét, aki sokat szenvedett.


Továbbá azt is kifejtette a rapperhölgy, hogy reméli, a karma Kevin után megy, s reméli valaki megsajnálja őt. Mivel a hip-hop ikon azelőtt együtt dolgozott Britney Spearsal, kifejtette mennyire hálás a popsztárnak, s becsüli őket s a fiait, akiket szült a Kevin-től: - Seant aki 16 éves, s Yadent aki 15. 

-Ő jobban szereti a gyerekeit ,mint a saját életét!- vallotta Nicki.


Ő azért is kritizálta Kevin-t, mert a gyerekeket felhasználja a harcban,s posztolt egy videót, melyben Britney veszekszik fiaival az autóban.


 

- hogy mered? hogy merítek a gyerekeket felhasználni ebben a hülyeségben?- mondta őt. Amikor ők emlékezni fognak erre azt mondják majd:- miért, miért tettük ezt? Ők gyerekek. Ők nem tudják, milyen rosszat tesznek. -végezetül Nicki megkérte Kevint, hogy hagyja békén Britney-t.

 

Britney Spears támogatása a showbiznisz sztárjaitól

Nem Nicki az egyetlen sztár, aki Britney-t támogatja a folyamatban lévő harcban! Jennifer Lopez támogatásáról tett tanúbizonyságot azzal, hogy augusztus 12-én, pénteken Instagram történetében megosztotta Britney mostanra törölt közösségi média bejegyzését, amelyben arról írt, hogy elfogadta a "szabadságát" és "függetlenségét", miután a bíróság novemberben visszavonta a felügyeleti jogát.

    "Maradj erős" - írta J Lo, egy izmos emojit és egy epikus képet mellékelve a párosról a 2001-es MTV Video Music Awards-on.

 forrás: https://1041thespot.iheart.com/content/2022-08-17-nicki-minaj-reveals-she-talked-with-britney-spears-slams-kevin-federline/

0 Comments:

Megjegyzés küldése