A gyerek és a család az első helyen van, a zene később: Rihanna átértékelte élete fontos dolgait

Rihanna's Fashion Week 2022 Pregnant Looks, Outfit Details

Rihanna minden drága figyelmét újszülött fiának szenteli, és kedvesének A$AP Rocky-nak,  bennfentesek szerint az új zenei album még várat magára.


 

A kismama a 34 éves Rihanna már másra helyezi a hangsúlyt életében! Két hónappal gyermeke első születése után akit 33 éves ASAP Rocky-tól szült, kiderült, hogy inkább a családjára fókuszál, ,mint zenei karrierjére.


 

- Rihanna mindent irányít, s kontroll alatt tart, még azt is mikor ad ki új zenét, ő nem olyan helyzetben van , mint más sztárok. Hiába helyez rá nyomást a lemezkiadó ő vezeti a Rock Nationt), ő utasítja a stábot, és nagyon világos számára, hogy amíg nem érzi magát késznek, addig semmi sem fog kijönni a lemez piacra tőle" - mondta a forrás.

 

IG: badgalriri


A divat és szépség no meg a Fenty márka nagy szakértője már 2016- óta nem adott ki albumot (pontosabban az Anti elnevezésű album után). Máj 13-án szülte meg a barbadosi énekesnő első fiát.

A forrás azt is elárulta, hogy az Umbrella című sláger énekesnőjének most a kommunikációs idő a legfontosabb. 


 

- Most arra fókuszál, hogy átélje az áldást, fiatal anyaként, s közeledjen Rocky-hoz , hogy egy kis családdá váljanak. Ő hihetetlen partner, hisz koncertezik, új albumát készíti elő, s amikor a férfi nem dolgozik, akkor Riri mellett van. Amikor Rocky dolgozik ,azt akarja, hogy kedvese Riri mellette legyen, mindenféle módon tartják a kapcsolatot, s ő megnyugtatja a kismamát a fiával. Ő teljesen isteníti a nőt,s  kötődik teljesen gyermekéhez, s annak anyjához, jobb partnert nem találhatott volna a sztár, ők együtt boldogok.

 

Az újdonsült szülőket Európában látták, amikor Rocky fellépett, és még a Whole Foodsban is együtt vásároltak.
 

Rihanna új zenei albumára még várni kell!

A rajongóknak tehát még egy kicsit várniuk kell a díva következő albumára - bár lehet, hogy nem is olyan hamar, de ha eljön az ideje.

    "Rihanna az utóbbi időben erősen bele van bonyolódva különböző üzleti projektekbe, az albuma háttérbe szorult" - mondta egy másik forrás külön kommentárban. "Mindig is zenész és művész lesz, és az album is megjelenik, de nem előbb, mint ahogyan ő úgy érzi, hogy ez megfelelő és időszerű."

A bennfentes hozzátette, hogy a legnagyobb gondja most a baba. "Hatalmas szenvedélyt talált sok mindenben, birodalmának építése hatalmas figyelmet igényel" - mondta a forrás.

De Rihanna mindenekelőtt a babáját helyezte előtérbe, ahogyan az ASAP Rockyval való kapcsolatát is. Ő élete szerelme, és ez a baba közelebb hozta őket egymáshoz, mint valaha. Úgy érzi, ő a világ legszerencsésebb nője, mert álmai férfijával lehet, és egy gyönyörű gyermeke született tőle, most minden szinten nagyon boldog."
forrás: starslife
 

0 Comments:

Megjegyzés küldése