Kevin Federline elmondta, hogy nem kívánja azt, hogy Britney Spears tartsa a kapcsolatot saját fiaival. Az énekesnő válaszolt neki

 


Кевин Федерлайн рассказал о нежелании его с Бритни Спирс сыновей общаться с матерью. Певица ему ответила

Бритни Спирс


Britney Spears énekesnő volt férje Kevin Federline a Dailymail-nak adott interjúja során kifejezte mennyire nem akarja, hogy a gyermekei az anyukkal tartsák a kapcsolatot.


- a kisfiúk úgy döntöttek, hogy egy ideig nem akarnak  találkozni anyjukkal. Az utolsó találkozástól pár hónap telt el. Ők döntöttek úgy, hogy nem akartak még az esküvőjén sem lenni. A gyerekek boldogok voltak anyuk miatt, de úgy gondolták nincs értelme az esküvőjén lenniük.


Kevin szavai alapján nem érezte magát jól amiatt a dolgok miatt, amit a 16 éves Sean és a 15 éves Yaden látott amikor látogatták anyjukat. Britney magaviselete a közösségi hálón aggodalommal tölti el a férfit.


- ők próbálta nem elítélni emiatt, de nehéz helyzetet éltek meg. Ezért gondoskodtam arról, hogy a fiaim bármikor beszéljenek velem erről. Ők most tinik. Beszélgetünk a szexről, a drogokról, amiken keresztül mehetnek a fiatalok.  Azt szeretném, ha hibáznak, akkor is az én házam fedele alatt, hogy meg tudjam védeni Őket.

Кевин Федерлайн и Бритни Спирс в 2006 году


Kevin hozzátette, hogy Britney apját Jamie Spearsot hősnek tartja ,aki megmentette a lánya életét, azzal, hogy a gyámja lett. Annak is örülne, ha fiai tartanák a kapcsolatot nagyapjukkal. Most a per után az unokák nem találkozhatnak a nagyapjukkal.


-ha a gyerkőcök akarják boldog leszek. Az emberek elkövetnek hibákat. Én sajnálom őt. Úgy néz ki, mintha kinyomták volna belőle az összes életet.

Britney Spears a közösségi oldalain reagált volt házastársa szavaira.


Elszomorít, hogy a volt férjem úgy döntött, hogy a gyermekeim és köztem lévő kapcsolatról beszél. Mindannyian tudjuk, hogy a tizenéves fiúk nevelése nem lehet könnyű. Zavar, hogy az ok, amire utalt, az instagramom*. Az egész jóval az Instagram előtt kezdődött. Mindent beleadtam. Egy dolgot mondok: ez fáj. <...> Bárcsak a Federline család látta volna a Big Booty videót (Jennifer Lopez és Iggy Azalea klipje - a szerk.). Más művészek sokkal rosszabb dolgokat tettek, amikor a gyermekeik még nagyon kicsik voltak!


Amikor gondozásban voltam, majdnem 15 évig irányítottak. Engedélyre volt szükségem, még ahhoz is, hogy Tylenolt vegyek be. El kellene kezdenem komolyabb dolgokat csinálni, mint topless a strandon, ez gyerekes szórakozás. Nem vagyok meglepve, hogy ők is elkezdtek interjúkat adni, ahogy az egész családom is. Egyáltalán nem lepett meg a viselkedésük és a hozzáállásuk ahhoz, amin keresztülmentem.



Бритни Спирс с сыновьями в 2013 году

Az énekesnő jelenlegi férje, Sam Asgari sem tudta megállni, hogy ne kommentálja.


Csak hogy tisztázzuk, a feleségem soha nem posztolt teljesen meztelen képeket. Minden képén ugyanolyan meztelenség látható, mint bármelyik krém- vagy szappanreklámban. Nyilvánosan azt állítani, hogy a gyerekek úgy döntöttek, hogy eltávolodnak az anyjuktól, nagyon felelőtlen, ráadásul az állítás megalapozatlan. A fiúk nagyon intelligensek. Hamarosan 18 évesek lesznek, és képesek lesznek saját döntéseket hozni. Talán egy nap rájönnek, hogy az igazi probléma az, hogy az apjuk több mint 15 éve nem példakép.


Emlékezzünk vissza, hogy Kevin Federline az énekesnőtől való válása után megkapta fiai felügyeleti jogát, mivel őt beszámíthatatlannak nyilvánították. Az online felhasználók még mindig vitatkoznak arról, hogy a döntés helyes volt-e

forrás:https://www.dailymail.co.uk/news/article-11087695/Britney-Spearss-ex-husband-Kevin-Federline-says-sons-decided-not-MONTHS.html

*Instagram  Meta, dailymail


Посмотреть полностью: https://www.spletnik.ru/buzz/chronicle/107015-kevin-federlayn-rasskazal-o-nezhelanii-detey-obshcatsya-s-materyu.html

0 Comments:

Megjegyzés küldése