Kim Kardashian és Pete Davidson szakítottak?

 

 2022, 11:14
Ким Кардашьян и Пит Дэвидсон расстались


Kim Kardashian és Pete Davidson kilenc hónap együttélés után megszakították kapcsolatukat. A Page Six szerint a források ezt jelentették be.


Azt is vallották a bennfentesek, hogy a volt szerelmespár barátként váltak el egymástól.


- ők nagyon tisztelik és szeretik egymást, de be voltak táblázva, s nem tudtak találkozni egymással, nem volt idejük egymásra, így a kapcsolat nem volt fenntartható már.


Az utóbbi időkben Davidson Ausztráliában töltötte az időt egy filmforgatás közepette, míg Kim gyermekeit nevelte, s üzleti ügyeit managelte Los Angelesben.


A forrás szerint túl nagy volt a korkülönbség köztük, hisz Kim 13 évvel idősebb volt a párjánál.


Pete 28 és Kim 41 más más életszakaszban voltak. Pete hihetetlenül spontán, impulzív alkat, s azt várta, hogy az asszony mindent eldob miatta, s rögtön utazik New-york-ba. Ezzel szemben Kimnek 4 gyermeke van, s ez így nem könnyü. Kim csalódott, s nehézségeken megy keresztül mostani életében.

Пит Дэвидсон и Ким Кардашьян

A Page Six szerint Kanye Westnek nem volt befolyása a pár döntésére, és ő és Kim továbbra is rendezik a válási és szülői kérdéseket.


Kim Kardashian és Pete Davidson viszonya tavaly októberben vált ismertté. A szerelmesek sok időt töltöttek együtt, és gyakran fotózták  lesifotósok őket, de hivatalosan csak néhány hónapos kapcsolatuk után kezdtek el párként a nyilvánosság elé lépni. Bennfentesek szerint a humorista nagyon támogatta a tévésztárt, aki aggódott a Kanye Westtől való válása és annak nyilvános bohóckodása miatt - a rapper nem volt hajlandó elengedni Kimet, és gyakran nekiment új barátjának a közösségi médiában.

forrás: Page Six



Посмотреть полностью: https://www.spletnik.ru/buzz/love/107008-kim-kardashyan-i-pit-devidson-rasstalis.html

0 Comments:

Megjegyzés küldése