Tragikus vég: a hollywoodi sztár Liam Hemsworth szakított modell szerelmével

 Liam Hemsworth, Gabriella Brooks Split: Breakup Details


A sztár keveset beszél a problémáról.

Трагический финал: звезда Голливуда Хемсворт лишился любимой


Liam magánélete váratlanul szomorú véget ért. A hírhedt színész, akiről azt beszélték pr kapcsolatban volt, nem várt fordulatot jelentett életében.


Kiderült úgyanis, hogy az Éhezők viadala sztárja szakított a 26 éves modell szerelmével Gabrielle Brooks-al. A szakítás pár hónappal ezelőtt történt meg, de csak most derült ki.


Azért mentek szét mert a 32 éves színész túl sokat dolgozott. Az In Touch magazin szerint a pár keveset találkozott, s fájdalmas szívvel vették tudomásul, hogy kettejük jövője már nem létezik együtt. 

Mit szól ehhez Miley Cyrus?:) Lehet, hogy újra összejönnek?

Miley Cyrus confirms marriage to Liam Hemsworth - BBC News


Nicki Minaj meghatóan védelmezte Britneyt a volt férjét Kevint bohócnak nevezte!

 Nicki Minaj Slams Kevin Federline Over Britney Spears - nccRea


Nicki gyávának nevezte Kevin Federline-t azért, mert megpróbálta összetörni Britney-t, mivel az látta , hogy az énekesnő továbblépett és boldog. 

Nicki Minaj Defends Britney Spears' Dancing Skills – Billboard


A rap koronázatlan királynője Nicki Minaj mindig tudja, hogy mit kell mondani, néhány kifejezést alkalmazott, mikor kritizálta Kevin Federlinet, a nagy veszekedés közepette a volt felesége  Britney Spears elleni támadása miatt. A Super Bass előadónője őszintén elmondtam az Amp élő műsorában augusztus 16-án, hogy szerinte Kevin egy bohóc, hogy így bántja és kritizálja Britney Spears nevelési szokásait. Főleg Nicki azért volt mérges a kommentárok során Kevinre, mivel a Toxic-dalt előadó énekesnő nemrég szabadult föl apja Jamie Spears gyámsága alól, s férjhez ment Sam Ashgarihoz.

Nicki Minaj Defends Britney Spears Amid Drama With Kevin Federline -  NewsTimes.com.ng

Фото с IG: britneyspears


 

-te érted, hogy milyen bohócnak kell lenni, s arra célozni,felnőtt férfi vagy, s amint látod, hogy valaki boldog lett és férjhez ment, továbblépett, s szabad, s jól érzi magát a bőrében, ezt tenni vele, hogy összetörni őt és a boldogságát?- kérdezte Nicki.


 

- csak a gyávák használják az információkat híres emberek ellen, akit valaha szerettek, akivel össze voltak jőve, akit támogattak azelőtt, kihasználni egy ember hírnevét, aki sokat szenvedett.


Továbbá azt is kifejtette a rapperhölgy, hogy reméli, a karma Kevin után megy, s reméli valaki megsajnálja őt. Mivel a hip-hop ikon azelőtt együtt dolgozott Britney Spearsal, kifejtette mennyire hálás a popsztárnak, s becsüli őket s a fiait, akiket szült a Kevin-től: - Seant aki 16 éves, s Yadent aki 15. 

-Ő jobban szereti a gyerekeit ,mint a saját életét!- vallotta Nicki.


Ő azért is kritizálta Kevin-t, mert a gyerekeket felhasználja a harcban,s posztolt egy videót, melyben Britney veszekszik fiaival az autóban.


 

- hogy mered? hogy merítek a gyerekeket felhasználni ebben a hülyeségben?- mondta őt. Amikor ők emlékezni fognak erre azt mondják majd:- miért, miért tettük ezt? Ők gyerekek. Ők nem tudják, milyen rosszat tesznek. -végezetül Nicki megkérte Kevint, hogy hagyja békén Britney-t.

 

Britney Spears támogatása a showbiznisz sztárjaitól

Nem Nicki az egyetlen sztár, aki Britney-t támogatja a folyamatban lévő harcban! Jennifer Lopez támogatásáról tett tanúbizonyságot azzal, hogy augusztus 12-én, pénteken Instagram történetében megosztotta Britney mostanra törölt közösségi média bejegyzését, amelyben arról írt, hogy elfogadta a "szabadságát" és "függetlenségét", miután a bíróság novemberben visszavonta a felügyeleti jogát.

    "Maradj erős" - írta J Lo, egy izmos emojit és egy epikus képet mellékelve a párosról a 2001-es MTV Video Music Awards-on.

 forrás: https://1041thespot.iheart.com/content/2022-08-17-nicki-minaj-reveals-she-talked-with-britney-spears-slams-kevin-federline/

Henry Cavill meggyógyult a Covid-ból!




Csodás hírek!
Henry Cavill legyőzte a Covidot, s folytatja a The Witcher elnevezésű fantasy sorozat harmadik szezonjának forgatását. Eddig a színész nélkül vették föl azokat a jeleneteket, melyben nem szerepelt Geralt. A forgatás végét egyébként is el kellett tolni néhány héttel, és most augusztus huszadika helyett szeptember első heteiben ér véget.


A The Witcher stábja számára, akiknek a második évad forgatása alatt folyamatosan le kellett zárniuk a forgatásokat a korona vírus miatt, ez a változás nem tűnik túl súlyosnak. A lényeg az, hogy Henry most már egészséges és készen áll arra, hogy folytassa a munkát a szezonban.
Lehet Superman erejét is bevetette!:D,



forrás »#news@mrhenrycavill ›› #henrycavill ›› #thewitcher

Kevin Federline elmondta, hogy nem kívánja azt, hogy Britney Spears tartsa a kapcsolatot saját fiaival. Az énekesnő válaszolt neki

 


Кевин Федерлайн рассказал о нежелании его с Бритни Спирс сыновей общаться с матерью. Певица ему ответила

Бритни Спирс


Britney Spears énekesnő volt férje Kevin Federline a Dailymail-nak adott interjúja során kifejezte mennyire nem akarja, hogy a gyermekei az anyukkal tartsák a kapcsolatot.


- a kisfiúk úgy döntöttek, hogy egy ideig nem akarnak  találkozni anyjukkal. Az utolsó találkozástól pár hónap telt el. Ők döntöttek úgy, hogy nem akartak még az esküvőjén sem lenni. A gyerekek boldogok voltak anyuk miatt, de úgy gondolták nincs értelme az esküvőjén lenniük.


Kevin szavai alapján nem érezte magát jól amiatt a dolgok miatt, amit a 16 éves Sean és a 15 éves Yaden látott amikor látogatták anyjukat. Britney magaviselete a közösségi hálón aggodalommal tölti el a férfit.


- ők próbálta nem elítélni emiatt, de nehéz helyzetet éltek meg. Ezért gondoskodtam arról, hogy a fiaim bármikor beszéljenek velem erről. Ők most tinik. Beszélgetünk a szexről, a drogokról, amiken keresztül mehetnek a fiatalok.  Azt szeretném, ha hibáznak, akkor is az én házam fedele alatt, hogy meg tudjam védeni Őket.

Кевин Федерлайн и Бритни Спирс в 2006 году


Kevin hozzátette, hogy Britney apját Jamie Spearsot hősnek tartja ,aki megmentette a lánya életét, azzal, hogy a gyámja lett. Annak is örülne, ha fiai tartanák a kapcsolatot nagyapjukkal. Most a per után az unokák nem találkozhatnak a nagyapjukkal.


-ha a gyerkőcök akarják boldog leszek. Az emberek elkövetnek hibákat. Én sajnálom őt. Úgy néz ki, mintha kinyomták volna belőle az összes életet.

Britney Spears a közösségi oldalain reagált volt házastársa szavaira.


Elszomorít, hogy a volt férjem úgy döntött, hogy a gyermekeim és köztem lévő kapcsolatról beszél. Mindannyian tudjuk, hogy a tizenéves fiúk nevelése nem lehet könnyű. Zavar, hogy az ok, amire utalt, az instagramom*. Az egész jóval az Instagram előtt kezdődött. Mindent beleadtam. Egy dolgot mondok: ez fáj. <...> Bárcsak a Federline család látta volna a Big Booty videót (Jennifer Lopez és Iggy Azalea klipje - a szerk.). Más művészek sokkal rosszabb dolgokat tettek, amikor a gyermekeik még nagyon kicsik voltak!


Amikor gondozásban voltam, majdnem 15 évig irányítottak. Engedélyre volt szükségem, még ahhoz is, hogy Tylenolt vegyek be. El kellene kezdenem komolyabb dolgokat csinálni, mint topless a strandon, ez gyerekes szórakozás. Nem vagyok meglepve, hogy ők is elkezdtek interjúkat adni, ahogy az egész családom is. Egyáltalán nem lepett meg a viselkedésük és a hozzáállásuk ahhoz, amin keresztülmentem.



Бритни Спирс с сыновьями в 2013 году

Az énekesnő jelenlegi férje, Sam Asgari sem tudta megállni, hogy ne kommentálja.


Csak hogy tisztázzuk, a feleségem soha nem posztolt teljesen meztelen képeket. Minden képén ugyanolyan meztelenség látható, mint bármelyik krém- vagy szappanreklámban. Nyilvánosan azt állítani, hogy a gyerekek úgy döntöttek, hogy eltávolodnak az anyjuktól, nagyon felelőtlen, ráadásul az állítás megalapozatlan. A fiúk nagyon intelligensek. Hamarosan 18 évesek lesznek, és képesek lesznek saját döntéseket hozni. Talán egy nap rájönnek, hogy az igazi probléma az, hogy az apjuk több mint 15 éve nem példakép.


Emlékezzünk vissza, hogy Kevin Federline az énekesnőtől való válása után megkapta fiai felügyeleti jogát, mivel őt beszámíthatatlannak nyilvánították. Az online felhasználók még mindig vitatkoznak arról, hogy a döntés helyes volt-e

forrás:https://www.dailymail.co.uk/news/article-11087695/Britney-Spearss-ex-husband-Kevin-Federline-says-sons-decided-not-MONTHS.html

*Instagram  Meta, dailymail


Посмотреть полностью: https://www.spletnik.ru/buzz/chronicle/107015-kevin-federlayn-rasskazal-o-nezhelanii-detey-obshcatsya-s-materyu.html

Kim Kardashian és Pete Davidson szakítottak?

 

 2022, 11:14
Ким Кардашьян и Пит Дэвидсон расстались


Kim Kardashian és Pete Davidson kilenc hónap együttélés után megszakították kapcsolatukat. A Page Six szerint a források ezt jelentették be.


Azt is vallották a bennfentesek, hogy a volt szerelmespár barátként váltak el egymástól.


- ők nagyon tisztelik és szeretik egymást, de be voltak táblázva, s nem tudtak találkozni egymással, nem volt idejük egymásra, így a kapcsolat nem volt fenntartható már.


Az utóbbi időkben Davidson Ausztráliában töltötte az időt egy filmforgatás közepette, míg Kim gyermekeit nevelte, s üzleti ügyeit managelte Los Angelesben.


A forrás szerint túl nagy volt a korkülönbség köztük, hisz Kim 13 évvel idősebb volt a párjánál.


Pete 28 és Kim 41 más más életszakaszban voltak. Pete hihetetlenül spontán, impulzív alkat, s azt várta, hogy az asszony mindent eldob miatta, s rögtön utazik New-york-ba. Ezzel szemben Kimnek 4 gyermeke van, s ez így nem könnyü. Kim csalódott, s nehézségeken megy keresztül mostani életében.

Пит Дэвидсон и Ким Кардашьян

A Page Six szerint Kanye Westnek nem volt befolyása a pár döntésére, és ő és Kim továbbra is rendezik a válási és szülői kérdéseket.


Kim Kardashian és Pete Davidson viszonya tavaly októberben vált ismertté. A szerelmesek sok időt töltöttek együtt, és gyakran fotózták  lesifotósok őket, de hivatalosan csak néhány hónapos kapcsolatuk után kezdtek el párként a nyilvánosság elé lépni. Bennfentesek szerint a humorista nagyon támogatta a tévésztárt, aki aggódott a Kanye Westtől való válása és annak nyilvános bohóckodása miatt - a rapper nem volt hajlandó elengedni Kimet, és gyakran nekiment új barátjának a közösségi médiában.

forrás: Page Six



Посмотреть полностью: https://www.spletnik.ru/buzz/love/107008-kim-kardashyan-i-pit-devidson-rasstalis.html

A gyerek és a család az első helyen van, a zene később: Rihanna átértékelte élete fontos dolgait

Rihanna's Fashion Week 2022 Pregnant Looks, Outfit Details

Rihanna minden drága figyelmét újszülött fiának szenteli, és kedvesének A$AP Rocky-nak,  bennfentesek szerint az új zenei album még várat magára.


 

A kismama a 34 éves Rihanna már másra helyezi a hangsúlyt életében! Két hónappal gyermeke első születése után akit 33 éves ASAP Rocky-tól szült, kiderült, hogy inkább a családjára fókuszál, ,mint zenei karrierjére.


 

- Rihanna mindent irányít, s kontroll alatt tart, még azt is mikor ad ki új zenét, ő nem olyan helyzetben van , mint más sztárok. Hiába helyez rá nyomást a lemezkiadó ő vezeti a Rock Nationt), ő utasítja a stábot, és nagyon világos számára, hogy amíg nem érzi magát késznek, addig semmi sem fog kijönni a lemez piacra tőle" - mondta a forrás.

 

IG: badgalriri


A divat és szépség no meg a Fenty márka nagy szakértője már 2016- óta nem adott ki albumot (pontosabban az Anti elnevezésű album után). Máj 13-án szülte meg a barbadosi énekesnő első fiát.

A forrás azt is elárulta, hogy az Umbrella című sláger énekesnőjének most a kommunikációs idő a legfontosabb. 


 

- Most arra fókuszál, hogy átélje az áldást, fiatal anyaként, s közeledjen Rocky-hoz , hogy egy kis családdá váljanak. Ő hihetetlen partner, hisz koncertezik, új albumát készíti elő, s amikor a férfi nem dolgozik, akkor Riri mellett van. Amikor Rocky dolgozik ,azt akarja, hogy kedvese Riri mellette legyen, mindenféle módon tartják a kapcsolatot, s ő megnyugtatja a kismamát a fiával. Ő teljesen isteníti a nőt,s  kötődik teljesen gyermekéhez, s annak anyjához, jobb partnert nem találhatott volna a sztár, ők együtt boldogok.

 

Az újdonsült szülőket Európában látták, amikor Rocky fellépett, és még a Whole Foodsban is együtt vásároltak.
 

Rihanna új zenei albumára még várni kell!

A rajongóknak tehát még egy kicsit várniuk kell a díva következő albumára - bár lehet, hogy nem is olyan hamar, de ha eljön az ideje.

    "Rihanna az utóbbi időben erősen bele van bonyolódva különböző üzleti projektekbe, az albuma háttérbe szorult" - mondta egy másik forrás külön kommentárban. "Mindig is zenész és művész lesz, és az album is megjelenik, de nem előbb, mint ahogyan ő úgy érzi, hogy ez megfelelő és időszerű."

A bennfentes hozzátette, hogy a legnagyobb gondja most a baba. "Hatalmas szenvedélyt talált sok mindenben, birodalmának építése hatalmas figyelmet igényel" - mondta a forrás.

De Rihanna mindenekelőtt a babáját helyezte előtérbe, ahogyan az ASAP Rockyval való kapcsolatát is. Ő élete szerelme, és ez a baba közelebb hozta őket egymáshoz, mint valaha. Úgy érzi, ő a világ legszerencsésebb nője, mert álmai férfijával lehet, és egy gyönyörű gyermeke született tőle, most minden szinten nagyon boldog."
forrás: starslife