Henry Cavill az új hegylakó?

 Érdekes híreket közöl a Deadline, ugyanis kiderült, hogy Henry Cavill tárgyalásban áll a Lionsgate-tel az új projektben való szerepvállalásról!
Kapaszkodjatok meg, Superman rajongók, ez egy epikus és félelmetes szerep lesz, nem más, mint a félelmetes Highlander (Hegylakó)!
Chad Stahelski rendező, a John Wick-filmek elismert rendezője és a Lionsgate produkciós csapata felvázolta a 80-as évek közepén készült híres filmsorozat rebootját.

Az eredeti, 1986-os filmben Christopher Lambert, Sean Connery és Clancy Brown halhatatlan embereket játszottak, akik egymásra vadásznak, hogy minél több hatalmat gyűjtsenek.
A film, amelynek szárnyas szlogenje: "Csak egy lehet/ Csak egy marad a végén", négy filmet és három tévésorozatot eredményezett, köztük az igen népszerű Adrian Paul főszereplésével.

Henry Cavill, in talks to star in Highlander reboot – Explica .co 

A "Highlander" rebootját még 2008-ban próbálták megvalósítani, a franchise jogait a Summit Entertainment szerezte meg, de a szerzők, írók és rendezők egytől egyig visszautasították, vagy kiszálltak a projektből. 2012 júniusában bejelentették, hogy a rendező Juan Carlos Fresnadillo, a főszerepet Connor McLeod pedig Ryan Reynolds fogja játszani, de egy évvel később kreatív nézeteltérések miatt mindketten kiszálltak a projektből.

Az új film cselekménye még nem ismert, ahogy az sem, hogy melyik karaktert fogja alakítani Henry Cavill, hogy egy új hős lesz-e a Highlander-univerzumban, vagy valaki a korábbi projektekből.

Cavill maga is újraindítja a franchise-t, és esélyt kap arra, hogy bővítse rajongói bázisát, miután olyan kasszasikerekben játszott, mint Az acélember és a Mission Impossible.
Henry jelenleg két Netflix-projekttel van elfoglalva, most forgatta le a The Witcher-sorozat második évadát, és elkezdte az Enola Holmes következő részének munkálatait. Nos sok sikert Mr. Cavill!

információ a deadline.com oldalról


0 Comments:

Megjegyzés küldése