Tony Awards : super style!

 



Angelina Jolie színésznő hosszú szőke loknijait leengedve hordta.
Szemeit szempillaspirállal tett igézőbbé. Ajkát szájfény fedte. A kékes zöld báliruhája a Versace-től  kiemelte karcsú derekát, s dús dekoltázsát. A ruha szép volt, csak éteri , tündéri külsőt kölcsönzött a sztárnak, kicsit sápadtabbnak mutatva őt.




Ariana Debosa hosszú ébenfekete haját középen elválasztva , s feltűzve hordta. Ívelt szemöldöke alatt, szemeit füstös smink fedte, ajkát pedig szájfény. OScar De La Renta által tervezett  báliruhája, apró tükröződő mozaikdarabokból állt, mely akár egy templom ablakára is hasonlíthatott. Csinos volt! 

Alicia Keys hosszú ébenfekete haját magas balerina kontyként viselte. Csak a szeme volt kifestve, természetes szépségként hatott, hisz a mosoly öltöztet. Az énekesnő remekül festett Gucci márkájú flitteres estélyi ruhájában. A dekoltázs része flitteres volt, s a szoknya alja is, csinos volt.
Angelina Jolie kislánya Vivien hosszú arany szőke haját leengedve hordta. Fehér inget viselt kis csokornyakkendővel, föléje  zöldes kék mellényt, alatt hozzá illő nadrágot, s sportcipőt. Aranyos kislány volt, de itt a képen inkább a színésznőre helyeződött a hangsúlyt , nem a leánykára. Bár ő is nagyon csinos volt!

0 Comments:

Megjegyzés küldése