Ő volt a legboldogabb amikor megszületett- most szomorú Shiloh lemondott apja nevéről


 Brad Pitt 'Upset' Daughter Shiloh Dropped His Last Name: Source (Exclusive)


Brad Pitt nagyon el van keseredve az idősebb lánya Shiloh döntésétől, hogy hivatalosan is lemond apja nevéről. A 60 éves színész nagyon szomorú lett az utódja viselkedése okán ,aki most lett 18 .

forrás:People

" Ő megtudta, s nagyon szomorú lett, hogy Shiloh lemondott az ő nevéről. Ő sosem volt boldogabb, mikor megszületett kislánya. Brad mindig is kislányt akart.-forrás Ő elvesztette gyermekeit, s nem könnyü neki

Брэд Питт и Анджелина Джоли с детьми Паксом, Ноксом, Захарой и Шайло в 2009 году/Фото: Junko Kimura/Getty Images
2009- az egész család
Brad Pitt and Angelina Jolie's daughter Shiloh's blow to her dad ahead of  18th birthday | HELLO!


 

Bennfentesek szerint Pitt még mindig szereti gyermekeit s hiányoznak neki. A hírek szerint, az, hogy Shiloh lemondott apja családnevéről, úgy érte ,mintha tört szúrtak volna a szívébe. Azután történt ez, hogy a másik lánya a kis Vivien is lemondott apja nevéről (Pitt-ről). Az még szomorúbb, hogy Shiloh hivatalosan is bejelentette ezt. Pitt aggódik emiatt, s rosszul érinti, hogy nem találkozhat gyermekeivel.

Angelina Jolie and daughter Vivienne red carpet appearance after dropping  Brad Pitt's last name

Emlékeztetőül: Angelina Jolie-nak és Brad Pitt-nek  hat közös gyermeke van: -örökbefogadott Maddox, Zahhara, és Pax. Biológiai:- Shiloh, Nox és Vivien.  Az örökbefogadott gyermekek már évek óta nem tartják vele a kapcsolatot.  Pax szörnyű embernek nevezte  őt, aki rettegésben tartja saját gyermekeit.  Zahhara is továbbtanulása során, csak a Jolie nevet használta.

Анджелина Джоли с детьми Шайло, Захарой, Вивьен и Мэддоксом в 2021 году/Фото: Tim P. Whitby/Getty Images


Bár nemrég Shiloh azt pedzegette, hogy elköltözne apjához, de végül lemondott erről a döntésről anyja javára.


Pitt és Jolie 2016-ban jelentette be, hogy válnak. A per még azóta is tart.  És bár a hat gyermek közül három már felnőtt, a Miraval kastély és a borászat feletti harc továbbra is tart.

Boldog születésnapot Angelina Jolie-nak a Tomb Raider sztárjának.


0 Comments:

Megjegyzés küldése