Cannesi filmfesztivál Marcello Mio celeb style

  


Manna Ice - Hupikék Törpikék fagylalt 

Kék Ég Sky Zöld - Ingyenes fotó a Pixabay-en - Pixabay

 Palvin Barbara (modell) hosszú szőkésbarna haját leengedve hordta. Szemeit szempillafestékkel, szemceruzával és tussal emelte ki. Ajkait vörös rúzs fedte.Orcáin leheletnyi pirosító ült. Nyakon átkötős égszínkék selyem áttetsző estélyi ruhát öltött föl, mely kiemelte karcsú derekát. A szín a kék eget, vagy az üde fagylaltot juttatta eszembe.

 


Mai friss fagyi: Puncs-... - NBB Nelli Boltja Bérbaltavár | Facebook

Alessandra Ambrosio (modell) hosszú haját szoros balerina kontyba fogta. Vastag ívelt szemöldöke alatt, füstös szemsminkje volt és tussal macska szemeket rajzolt. Ajkát barnás szájfénnyel emelte ki. Füleiben gyémánt fülbevalók lógtak. Estélyi ruhája fekete masnis vékony pántokból állt, rózsaszín volt s remekül kiemelte karcsú derekát. Ruhája a puncs fagylaltot juttatta eszünkbe.

 


GIOCONDA klasszikus kristály csillár, tizenkettes, arany

Coco (modell) vörösesbarna loknijait feltűzve hordta. Ívelt szemöldökei alatt, narancssárga és ezüst szemhéjtestéket viselt szemein, műszempillákat és szempillafestéket, no meg tussal emelte ki csábos tekintetét. Orcáin pirosító volt kenve, száján bézs színű csillogó rúzs volt kenve. Gyémánt fülbevalók lógtak a a füleiben és nyaklánccal emelte ki hosszú nyakát. Csillogó áttetsző estélyi ruhát hordott, mely gyémánt és kövecskékből állt. Olyan volt, mint egy díszes csillárt látnák, csak úgy ragyogott!

0 Comments:

Megjegyzés küldése