Dakota Johnson részt vett egy fotózáson és interjút adott:- Johnny Depp és Amber Heard peréről, s Chris Martin-nal való kapcsolatáról

 


Дакота Джонсон снялась в фотосессии и дала интервью: о суде Деппа и Херд и своих отношениях с Крисом Мартином


A színésznő Dakota Johnson interjút adott a Vanity Fairnak a filmjéről is beszélt  a Persuasion kapcsán, melyben szerepelt. A sztár beszélt az újságíróval Johnny Depp és Amber Heard peréről, a Szürke ötven árnyalata forgatásáról, s Chris Martin-nal való kapcsolatáról.

Дакота Джонсон


Johnson korunk legbotrányosabb témáját is feszegette a pert Johnny Depp és Amber Heard között.egy rágalmazási perben, amely Depp győzelmével végződött. Az eljárást több millió ember követte élőben a tárgyalóteremből. Több archív videó is megjelent a szituációval kapcsolatban, olyan jelenet is, ahol Dakota reagál Johnny Depp elvágott újjára a 2015-ös sajtó konferencián. A videó olyan elnevezést kapott, hogy Dakota megtudta, hogy Amber milyen kegyetlen Johnny Depp-el.


Én azt gondoltam:- Istenem miért?   Miért veszek részt ebben?Én erre már végképp nem emlékszem, kérlek mentsetek ki ebből a szituációból.Ne engedjétek, hogy ez tovább fajuljon.El tudjátok képzelni, Ó Istenem, ha meghívtak volna a perre  ,hogy bizonyítékkal szolgáljak? Nem tudom elhinni, hogy az emberek úgy nézik ezt az egészet, akár egy show műsort. Ez dráma a bíroság termében, s a szívem is megszakad. Ez olyan őrület. Az emberek nagyon furcsák. Internet- vad, s veszélyes hely- vallotta Dakota.


A színésznő, azt is bevallotta, hogy vannak dolgok, amiket ő publikusan nem fog mondani az emberek helyzete miatt. A kultúra változik, s Dakotát ez szkepticizmussal tölti el.

- az amivel harcolok, az kultúra változásával kapcsolatos, ami az emberekkel történik. Semmelyik ember sem hibátlan. Az élet értelme ezt megérteni. Más embereket megbántani, s ártani másoknak- ez nem normális. Ezeknek a tetteknek következményei is lesznek. Pl. a közösségi háló felhasználói arról döntenek, hogy hirtelen valaki megszűnik számukra létezni, szörnyű és nem helyes. Azt gondolom, hogy ez elmúlik.- vallotta Dakots.

 

Дакота Джонсон

A színésznő Az ötven szürke árnyalata forgatásáról is beszélt, mely nehézségekkel kellett szembe néznie, s milyen híres lett általa. EL. James regényíró is erősen hatott a forgatási procedúrákra. 


-én teljesen más film verzióra kötöttem szerződést, amit már azelőtt felvettünk. Én fiatal voltam, 23 éves. Ez félelmetes volt. Sok különböző nézeteltérés volt. Soha nem tudtam erről őszintén beszélni, mert helyesen akartátok tovább vinni a filmet. Büszke vagyok arra, amitt tettünk,s minden úgy sikerült, ahogy kellett volna, de nehéz volt. Film dublázst csináltunk, amiket Erika akart, s más film verziót is, amit mi akartunk forgatni.  Előző este régi párbeszédeket tartalmazó jeleneteket írtam át, hogy itt-ott hozzáfűzzek egy-egy sort. Egész idő alatt zűrzavar volt,

- Dakota felidézte.

Дакота Джонсон
A színésznő ugyanakkor elmondta, hogy nem bánta meg a forgatásokat, cáfolta a pletykákat, miszerint ellenségeskedne partnerével, a színész Jamie Dornannel, és biztosította, hogy jól bántak vele a forgatáson.

Erica nagyon kedves nő, mindig is kedves volt hozzám, és hálás vagyok neki, hogy azt akarta, hogy megcsináljam ezeket a filmeket.

A színésznő az interjúban megemlítette barátját, Chris Martint is, akivel közel öt éve jár. Elmondása szerint "soha nem szakítottak igazán egymással". Johnson turnézni jár vele (Martin a Coldplay együttes énekese), amikor nem a forgatással van elfoglalva.



Дакота Джонсон
Johnson harmadik generációs hollywoodi színésznő. Nagyanyja, Tippi Hedren Hitchcock múzsája volt, és leginkább A madarak című filmben játszott szerepéről ismert. De amikor visszautasította a rendező közeledését, az tönkretette a karrierjét.

Ami a nagyanyámmal történt, az szörnyű volt, mert Hitchcock egy zsarnok volt. Tehetséges, kreatívan termékeny és fontos volt a művészet szempontjából, de a hatalom meg tudja mérgezni az embereket,

- kommentálta Dakota.


Дакота Джонсон
Dakota egy érdekes szépségápolási tippet is megosztott - néha a vibrátorát nyirokelvezető arcmasszázsként használja. Az idei Met-gálán való megjelenése előtt például ilyen kezelésben részesült. A színésznő a Maude vibrátort használja, amelyhez néhány éve csatlakozott kreatív társrendezőként.
(ne csináld utána)


Дакота Джонсон
forrás Vanity Fair
 fotó Vanity Fair


0 Comments:

Megjegyzés küldése