Werewolfes! A farkasemberek már a Sims4-ben! Új rész! HOT

 How to become a werewolf in The Sims 4 | GamesRadar+

A generáció ikonja:- Zendaya az olasz Vouge-nak pózolt!



"Икона поколения": Зендая снялась для итальянского Vogue

Az Euforia sztárja, lett az olasz Vouge címlaplánya. A színésznő Josephine Baker ihletésű képeket készített magáról, aki híres francia táncosnő volt, s a Fol Badger kabaré sztárjaként is ismert volt a 20-as évek végén.  Elizabeth Porodina készítette a fotókat.


Зендая
 
 
A sztár stílusáért Law Roach felelt akivel már több éve dolgoznak együtt. A fotózás helyszínén Zendaya olyan tervezők ruháit hordta, mint Valentino, The Attico, Philosophy di Lorenzo Serafini és ékszereit a Bvlgari adta. A cikkben  a generáció ikonjaként emlegetik őt. Összehasonlították Josephine Bakerrel, és

Eartha Kitt és Shade-val is.

Зендая
Зендая
Зендая

Az interjú során Zendaya elmesélte, hogyan birkózik meg a rá szakadt hírnévvel, és hogyan épít kapcsolatot a rajongóival.

- sokan közülük,  velem nőttek föl,s velem látták, hogyan fejlődött több szakaszon keresztül az életem és a karrierem. Többször voltunk ugyanabban a korban, s ugyanúgy láttuk a valóságot, azonos ötleteink vannak, remény, s álmok a jövőről, ha a karrieremről van sző, vagy a világról. Még a  emberek is teljesen elismerik azt a tényt, hogy én is csak ember vagyok, s őszintén boldogságot kívánnak nekem, amit érzek. A rajongóim tisztelik a magánéletem határait, s, hogy vannak titkaim.- mondta Zendaya, aki egész gyerekkora óta karrierjének élt, s készült a sikerre.

Зендая
Зендая

- néha a színészi karrier, nehéz érzéseket kelt bennem, hisz pénzt kell keresnem, s másnak tettetni magam, mint aki vagyok. Attól függetlenül gondolkodom  történeteken, amiket mi elmesélünk, s arról, hogy ezek a históriák fontosak.   Az emberek megtalálják a közös hangot a szereplőkkel, akik boldoggá teszik őket játékukkal, s ez erős kapcsolatot hoz létre köztem és a nézők között. A tudat, hogy néhányuknak sikerült meggyógyulniuk, fejlődniük, tanulniuk és kijavítaniuk a múltbeli hibáikat, felbecsülhetetlen értékű számomra. Ez ad célt annak, amit csinálok,

- mondta Zendaya a munkájáról.

Зендая
forrás: italien vouge

Dakota Johnson részt vett egy fotózáson és interjút adott:- Johnny Depp és Amber Heard peréről, s Chris Martin-nal való kapcsolatáról

 


Дакота Джонсон снялась в фотосессии и дала интервью: о суде Деппа и Херд и своих отношениях с Крисом Мартином


A színésznő Dakota Johnson interjút adott a Vanity Fairnak a filmjéről is beszélt  a Persuasion kapcsán, melyben szerepelt. A sztár beszélt az újságíróval Johnny Depp és Amber Heard peréről, a Szürke ötven árnyalata forgatásáról, s Chris Martin-nal való kapcsolatáról.

Дакота Джонсон


Johnson korunk legbotrányosabb témáját is feszegette a pert Johnny Depp és Amber Heard között.egy rágalmazási perben, amely Depp győzelmével végződött. Az eljárást több millió ember követte élőben a tárgyalóteremből. Több archív videó is megjelent a szituációval kapcsolatban, olyan jelenet is, ahol Dakota reagál Johnny Depp elvágott újjára a 2015-ös sajtó konferencián. A videó olyan elnevezést kapott, hogy Dakota megtudta, hogy Amber milyen kegyetlen Johnny Depp-el.


Én azt gondoltam:- Istenem miért?   Miért veszek részt ebben?Én erre már végképp nem emlékszem, kérlek mentsetek ki ebből a szituációból.Ne engedjétek, hogy ez tovább fajuljon.El tudjátok képzelni, Ó Istenem, ha meghívtak volna a perre  ,hogy bizonyítékkal szolgáljak? Nem tudom elhinni, hogy az emberek úgy nézik ezt az egészet, akár egy show műsort. Ez dráma a bíroság termében, s a szívem is megszakad. Ez olyan őrület. Az emberek nagyon furcsák. Internet- vad, s veszélyes hely- vallotta Dakota.


A színésznő, azt is bevallotta, hogy vannak dolgok, amiket ő publikusan nem fog mondani az emberek helyzete miatt. A kultúra változik, s Dakotát ez szkepticizmussal tölti el.

- az amivel harcolok, az kultúra változásával kapcsolatos, ami az emberekkel történik. Semmelyik ember sem hibátlan. Az élet értelme ezt megérteni. Más embereket megbántani, s ártani másoknak- ez nem normális. Ezeknek a tetteknek következményei is lesznek. Pl. a közösségi háló felhasználói arról döntenek, hogy hirtelen valaki megszűnik számukra létezni, szörnyű és nem helyes. Azt gondolom, hogy ez elmúlik.- vallotta Dakots.

 

Дакота Джонсон

A színésznő Az ötven szürke árnyalata forgatásáról is beszélt, mely nehézségekkel kellett szembe néznie, s milyen híres lett általa. EL. James regényíró is erősen hatott a forgatási procedúrákra. 


-én teljesen más film verzióra kötöttem szerződést, amit már azelőtt felvettünk. Én fiatal voltam, 23 éves. Ez félelmetes volt. Sok különböző nézeteltérés volt. Soha nem tudtam erről őszintén beszélni, mert helyesen akartátok tovább vinni a filmet. Büszke vagyok arra, amitt tettünk,s minden úgy sikerült, ahogy kellett volna, de nehéz volt. Film dublázst csináltunk, amiket Erika akart, s más film verziót is, amit mi akartunk forgatni.  Előző este régi párbeszédeket tartalmazó jeleneteket írtam át, hogy itt-ott hozzáfűzzek egy-egy sort. Egész idő alatt zűrzavar volt,

- Dakota felidézte.

Дакота Джонсон
A színésznő ugyanakkor elmondta, hogy nem bánta meg a forgatásokat, cáfolta a pletykákat, miszerint ellenségeskedne partnerével, a színész Jamie Dornannel, és biztosította, hogy jól bántak vele a forgatáson.

Erica nagyon kedves nő, mindig is kedves volt hozzám, és hálás vagyok neki, hogy azt akarta, hogy megcsináljam ezeket a filmeket.

A színésznő az interjúban megemlítette barátját, Chris Martint is, akivel közel öt éve jár. Elmondása szerint "soha nem szakítottak igazán egymással". Johnson turnézni jár vele (Martin a Coldplay együttes énekese), amikor nem a forgatással van elfoglalva.



Дакота Джонсон
Johnson harmadik generációs hollywoodi színésznő. Nagyanyja, Tippi Hedren Hitchcock múzsája volt, és leginkább A madarak című filmben játszott szerepéről ismert. De amikor visszautasította a rendező közeledését, az tönkretette a karrierjét.

Ami a nagyanyámmal történt, az szörnyű volt, mert Hitchcock egy zsarnok volt. Tehetséges, kreatívan termékeny és fontos volt a művészet szempontjából, de a hatalom meg tudja mérgezni az embereket,

- kommentálta Dakota.


Дакота Джонсон
Dakota egy érdekes szépségápolási tippet is megosztott - néha a vibrátorát nyirokelvezető arcmasszázsként használja. Az idei Met-gálán való megjelenése előtt például ilyen kezelésben részesült. A színésznő a Maude vibrátort használja, amelyhez néhány éve csatlakozott kreatív társrendezőként.
(ne csináld utána)


Дакота Джонсон
forrás Vanity Fair
 fotó Vanity Fair


Claw kapitány kalandja

 

Claw kapitány kalandja

 Claw (video game) - Wikipedia 

A Claw volt az egyik első olyan játék, amely a Microsoft és a National Amusement Network, Inc. (NANI) által közösen létrehozott online multiplayer játékhálózatot használta, és a GamePro szerint eredetileg 16 szintet kellett volna tartalmaznia, és 256 játékost kellett volna támogatnia a NANI hálózaton keresztül. forrás:wikipedia

A Claw elnevézésű  játék egy kalóz macskáról szól, aki (erősen hasonlít a Csizmás kandúrra.)

Captain Claw - Kezdőlap | Facebook

Voltaképp felveszi a harcot a gazdag elit réteg kutyáival, akik különféle ágyúkkal, pisztolyokkal lövöldöznek rá. Az a legcsodálatosabb a szoftverben, hogy állatok úgy viselkednek, mint az emberek, úgy is öltöznek, s mintha a középkorba csöppentünk volna. Korabeli öltözékek, fegyverek, helyszínek, s attól függetlenül, hogy régi a játék, van egy fajta bája a grafikájának.  Számos részből áll, amelynek a végén a legerősebb állattal kerül harcba. Szereted a kalandot, a történelmet, az akciót? Esetleg a humort?

Captain Claw - release date, videos, screenshots, reviews on RAWG

Akkor ettől a játéktól megkaphatod amit keresel. Játékélmény, jutalmak, kincskeresés, ármányok, cselszövések.

THE CLAW RECLUSE -- largest fansite for Monolith Productions' Captain Claw  -- Fan Haven

Mindenkinek ajánlott akinek a lelkében ott él még a gyermek!

Tomb Raider relic run mobil game

 Érdekes próbálkozás a futkározós játékok körében a Tomb Raider Relic run. A méltán híres Lara Croft kalandjait saját mobilodon követheted végig. Társasjátékszerű stílusa is megnyerő.

Game Review – Lara Croft: Relic Run for Windows Phone - MSPoweruser

A grafika eszméletlen, a fegyver és ruhatár lehengerlő,  a kihívások és ajándék pontok miatt is bármely nem számára tetszhet a játék.

A cselekmény:

Square Enix's new Lara Croft: Relic Run game is coming soon to Android

futni kell, de úgy, hogy közben át kell ugrani dolgokat és tilos megállni, ha nekimész valaminek elvesztesz egy életet! ha akarsz nyerhetsz ankhs-ot ami újra életre kelt.

A futás közben aranypénzeket, s nagyítókat kapsz el, melyek elvezetnek egy értékes ereklyéhez.

Ha facebookkal jelentkezel be több gyémánt pontot kapsz! Amivel életet, ruhát és fegyvert is vehetsz.

A száguldás közepette ellenségek lőhetnek rád, dinó emberek, vagy a dzsungel első szezon végén T-Rex dinoszaurusz is megehet téged. Ezt elkerülvén, ha le akarod győzni a dinó embereket, akkor azt lőjed  le aki feléd lő, ebben segíthet a bombákkal teli hordó is amit lelőve felrobbannak a szörnyek, vagy lőd le a pénzekkel teli ládákat is így extra pénzt gyűjthetsz, medipackot is kaphatsz ami meggyógyít, vagy fegyvert.

A T Rex-et  egy szigonnyal kell lelőni s mindig a titok a legyőzésében az, hogy a fejét kell célozni, amit a játék ki is emel.

Az első szezonban lehetőséged van még terepjáróval utazni, sőt ugrani is.

A második részben egyiptomi múmiákat likvidálhatsz, ereklyéket kereshetsz, s robogóval száguldhatsz.

A lényeg légy kitartó!

A többi rész is hasonló küldetéseket hoz elő!

A lényeg, hogy ha ügyes vagy , akkor ingyen is végig tudod játszani, csak légy szemfüles a csapdákkal szemben!

Építős nosztalgia játékok

 

Nostalgia számítógépes játékok

 


Aki birodalmat akar építeni és Istent játszani, annak ajánlom a Master of Olympos, Caesar3, Age of empires, Pharaoh nevű játékokat.

Egy igazi stratégia mely korabeli remek grafikák, s aláfestő zenék közepette repít téged az ókorba, vagy a középkorba. A lényeg, hogy légy olyan uralkodó, akiben megbízik a nép. Építsd föl birodalmad, fejleszd az épületeket, termessz mezőgazdasági termékeket, legyen étele ,s piac minden lakóépület mellett, s legyen ivóvíz.  Legyen szép  a környezete a lakóhelyeknek, sok zöld terület, kertek, hogy szép legyen a szemnek s az épületek fejlődjenek.

A Csatorna rendszer kiépítése is fontos, főleg a higiénia miatt s persze azért, hogy egészséges jól táplált néped legyen.  Ha van arany, kő és gránit azt is bányákból ki kell bányászni! Adj jó fizetéseket, hogy jól éljen néped!

Fordítsd figyelmet az export-ra és az importra. Mindig előnyös üzletet köss más országokkal, hogy kedvező áron juthass élelemhez építéshez szükséges eszközökhöz.

Legyen mindig tele a raktár.



 Amit te termelsz, vagy tenyésztesz, azt eladhatod, de ne úgy, hogy éhségbe kergesd a néped. Rójál ki adót, fejleszd a szociális hálót, a kultúrát is támogasd,  legyenek iskolák, könyvtárak, színházak, colosseum. A vallásról se feledkezz meg, ezért építs templomokat, hogy imádkozzanak a néped tagjai istenükhöz. Az ünnepségek fontos részei lehetnek a nép életének, hisz így elfelejtik mindennapi gondjaikat. (Pl. Caesar). A háború ellen készülj föl katonákkal, falakkal és barakkokkal, ha jön az ellenség megvédhesd néped. Ügyelj arra, hogy ne éhezzen a néped, s ne vigye el őket a pestist!

Ezért fejleszd az egészségügyet, legyen elég kórház és orvos, minden lakott területen.

 Legyen mindig jó a közbiztonság, hogy ne legyen bűnözés, s az épületek minőségére is figyelj, hogy ne omoljanak gyorsan össze.

 Az ilyen játékok, felkészíthetik a kicsit a történelemre, s vezetői állásokra a jövőben! Ezért is ajánlott mindenkinek ezeknek a stratégiai játékoknak kipróbálása. Hisz ki tudja, lehet, hogy te is lehetsz majd egyszer egy nép vezéreJ



Nostalgia computer games


 


If you want to build an empire and play God, I recommend games like Master of Olympos, Caesar3, Age of empires, Pharaoh.


A real strategy that will take you back to antiquity or the Middle Ages, with great graphics and music. It's all about being a ruler that the people trust. Build your empire, improve your buildings, grow your crops, have food and a market next to every building, and have drinking water.  Let the surroundings of the dwellings be beautiful, with plenty of green spaces and gardens, so that it is beautiful to the eye and the buildings develop.


It is also important to build a sewerage system, mainly for hygiene and of course to have a healthy well fed population.  If there is gold, stone and granite, it must be mined from mines! Give good salaries so that your people can live well!


Pay attention to exports and imports. Always make advantageous deals with other countries to get food for building materials at low prices.


Always keep your warehouse full.


 You can sell what you grow or raise, but not in a way that will starve your people. Raise taxes, develop the social safety net, support culture, schools, libraries, theatres, coliseums. And don't forget religion, so build churches so that your people can pray to their god. Celebrations can be an important part of people's lives, so that they forget their daily worries (e.g. Caesar). Prepare for war with soldiers, walls and barracks, so that when the enemy comes you can defend your people. See that your people do not starve, and that they are not carried away by the plague.


Therefore, improve health care, have enough hospitals and doctors in every populated area.


 Let there always be good public safety, so that there is no crime, and let the quality of buildings be good, so that they do not quickly collapse.


 Games like these can prepare children for history and leadership in the future! That's why it is recommended that everyone should try these strategy games. Who knows, you might be the leader of a nation one dayJ



The Sims 4 why i play this game!


 

Miért szeretjük a Simset? Alapjáték


A The Sims4 a lehetőségek játéka, egy élet szimulátor, mellyel megélhetjük azokat az álmokat, melyeket a valódi életünkben nem mindig tudunk elérni.

Az első fontos lépés a karakter létrehozása. A külsőségek realisztikus kialakítása, melyeket modok beépítésével még szebbé tehetünk. Megalkothatjuk magunkat, vagy másokat esetleg sztárokat is. Kialakíthatjuk külső jegyeit, azt, hogy milyen alkalmakkor milyen napszakban milyen öltözéket hordjon simünk. Sebészkés pontosságával létrehozhatjuk a külsejét, a feje búbjától- a cipőéig.

Ékszereket, tetoválásokat, fogsort, hajat választhatunk.

Lehetőség van a karakter kiválasztása elején egy tesztet kitölteni, mellyel véletlenszerű lesz Simünk belső tulajdonsága. (Akár vesztes típus is lehet belőle, ezért én ezt nem szeretem.) Ha akarjuk , akkor mi magunk is kialakíthatjuk belső tulajdonságait is. Lehet ravasz, vagy könyvmoly, lehet családcentrikus, vagy jól főző valaki, esetleg kleptomániás, vagy rendmániás és így tovább. Törekedhet a népszerűségre, vagy egyéb másra. Lehet akár romantikus, vagy nőcsábász. Ha külsejét és belső értékeit megneveztük, akkor e feladat végzésében fejlesztődött a stílusérzékünk is, s a pszichológiai képességeink is. Hisz kreativitás kell (stylist tudása) a megfelelő külső kialakításához.

Ha ezekkel kész vagyunk, az alapjáték következő lehetősége az álomotthon megépítése. Különböző tárgyak és bútorok elhelyezése. Ezek megtétele közben lakberendezőnek készít fől minket, vagy építészmérnöknek. Ez a játék fejleszti ezeket a képességeket. Ha felépült az álomotthon (melyet kódokkal akár palotává is alakíthatunk), akkor jöhet a játék.

A következő lépés az embertársakkal való kapcsolatok kialakítása. Barátkozni más simekkel, kielégíteni minden vágyait simünknek. (Lehet az szerelem, éhség, vagy tanulás, esetleg főzés). Fontos még simünk karrier építése is, melyekhez ismerősök, képességek fejlesztése is fontossá válik.

Pl. ( festőművész simnek képeket kell festenie és gyakorolnia). A játékban simünk egyedi intelligenciával rendelkezik, ami lehetővé teszi azt, hogy amit akar maga irányítás nélkül is megteszi.

Kicsit a játék hasonlít a régi tamagocsira, egész nap figyelni kell a simünk szükségleteit, etetni, fürdetni, takarítani, dolgozni, ismerkednie kell.

Nagyon bájosak a képi elemek, hangulatos a játék grafikája, érdekes a játékmenet. Fejleszti a probléma megoldó képességet, a kreativitást, s a játék által több igazi barátra is szert tehetsz a valóságban is. Van akinek maga a játék lesz a karrierje a valóságban is. Mivel a program online működik, simeket és házakat s több dolgot letölthetsz a Galériából. Kapcsolatépítő funkciója van a valóságban is, hisz a Simsel lehetőséged nyílik saját animációs videókat készíteni, történeteket mesélni, ami által új barátokat, vagy rajongókat szerezhetsz, olyan platformokon, mint a youtube, blogger, twitter , instagram. Egy közösség tagja lehetsz, akik véleményezik az alkotásodat, legyen az ház, történet, vagy Sim kialakítása. Csapatépítő funkciója is van mert általa képtelen leszel magányosnak lenni. Pszichológiailag kikapcsol, relaxálttá tesz, ösztönöz, hogy a valóságban is elérjél sikereket! A játéknak saját sim nyelve van, nem ítél el senkit, elfogad bármilyen kultúrákat, a meleg közösséget is támogatja, tehát elfogadó. Az összes játékos együtt egy egységet alkot, akik létrehoznak, valós és fiktív világot, ahol barátok lehetnek hosszútávon. A játék által új embereket, kultúrákat ismerhetsz meg, s más ország játékosaival chatelhetsz is. Alkotásaidat feltöltheted a Galériába, ahol a többiek letölthetik azt, s értékelhetik a munkádat. Game changerként is dolgozhatsz a jövőben ha sorozatokat készítesz, vagy live videókat.