Tipikus Carrie: Sarah Jessica Parker az óriás gardróbja előtt pózolt, a Szex és New York folytatásában

 

Типичная Кэрри: Сара Джессика Паркер позирует в гардеробной на новом кадре из продолжения "Секса в большом городе"

A napokban lett ismert a Szex és New-york sorozat folytatásának premier dátuma. Már ez év decemberében  viszontláthatjuk a kedvenc hősnőinket, s azok új barátnőit. Ez előtt a rajongók nagy örömére egyre több fotó és trailer ízelítő videó fog megjelenni a neten.


Tegnap  a hivatalos fiókon keresztül megjelent egy fotója az 56 éves Sarah Jessica Parker-nek, amint Carrie Bradshow-t játssza.Úgy látszik, hogy most sem csalódthatunk a New-yorki divathölgyben- a hősnő ismét a gardróbja előtt állt, s csodálta cipellőit. Tipikus Carrie!

Bradshow cipőmániája  már az eredeti sorozat meghitt jelenete. Ahogy áll a kirakat előtt s álmodozik a Manolo Blahnik lábbelikről.

Сара Джессика Паркер
A sorozat promó szövege:- A story folytatódik.
Сара Джессика Паркер в сериале "Секс в большом городе"


 Sarah Jessica Parker cipő imádata, már privát életében is megmutatkozik. Saját márkája a SJP új cipőket dob a piacra. Maga intézte a rendeléseket a színésznő a korona vírus idején.  Nemritkán saját butikját is látogatja, ahol a vevőkkel beszélget, személyesen is.

Сара Джессика Паркер


Ezen a nyáron kezdődtek el a forgatások. A sorozat képkockáin láthatjuk majd Cynthia Nixon-t ( Mirandát), és Kristin Davis-t (Sharlotte-t).  Kim Cattrall aki azelőtt Samanthát játszotta, elutasította a sorozatban való szereplést, amivel a közönség újra vissza emlékezett Sarah Jessica Parkerral való viszálykodására. Bár Sarah máig tagadja, hogy lenne konfliktusuk a nővel.  Az új hölgy barátnő is megjelenik a színen, Nicole Archi Parker.

Sok sikert lányok!:)

Синтия Никсон, Кристин Дэвис, Сара Джессика Паркер и Николь Ари Паркер


0 Comments:

Megjegyzés küldése