Adele hivatalosan is bejelentette, hogy új számot ad ki október15- én Easy on Me címmel


Adele hivatalosan  október 15-én adja ki új számát. A címe : Easy on me, melyről 15 perces klipet osztott  meg kedvcsinálásként.


6 év telt el az utolsó kiadott albuma óta.

Az énekesnő visszatért művészeti tevékenységéhez.

Október 5-én a közösségi hálón tette közzé az Easy on me című single számot. Erről egy rövid videót is posztolt.  A fekete-fehér klip részletben egy rádiót kapcsol be autójában, mely a dal részét játssza le. Ő az autó ablakához nyúl, a hátsó ülésen meg hangjegyes kották pihennek.


Az  a válás után Simon Koneckivel nagyon nehéz volt a lelkének feldogozni ezt

Ez a dal az új 30 című Albumon kap helyett ennek az évnek a végén. Ez lesz az első album, a 25 című után mely 2015-ben készült. Az énekesnő azóta elvált Simon Koneckitől 2019-ben. Mindenki tudja, hogy Adele a balladák királynője és most sem hiányozhatnak majd az érzelmes számok albumáról.


Persze Adele új boldogságra lelt a szakítás után. Ez év elején Rich Paul nevű sport ügynökkel kezdett találkozgatni. Bár szerették volna titokban tartani kapcsolatukat, a lesifotósok lencsevégre kapták őket, a piknikeken, randikon ebben a hónapban. Meg kell várnunk, a 30 elnevezésű albumot.

Volt egy elmélet, miszerint Taylor Swift segített leküzdeni Adele kreatív hullámvölgyét

A rajongók már évek óta várják Adele új zenéjét, és 2021-ben olyan pletykák jelentek meg az interneten, hogy még az év vége előtt megjelenik egy album. Érdekesség, hogy Taylor Swift szeptemberben jelentette be, hogy őrülten boldog lesz a következő projektje, a Red (Taylor's version), amely november 12-ére, 19-ére várható. Ez olyan találgatásokhoz vezetett, hogy Taylor Adele új kreatív vállalkozását népszerűsíti, de ez az elmélet nem igazolódott be.

 

Adele a válása óta többnyire távol tartja magát a nyilvánosságtól. 2020-ban azonban a közösségi médiában fotókon mutatta meg fogyásának lenyűgöző eredményeit (több mint 45 kg), és azokban a ritka pillanatokban, amikor a nyilvánosság előtt jelent meg, boldogabbnak és egészségesebbnek tűnt, mint valaha. Most készen áll arra, hogy belevágjon, és élvezze élete könyvének új fejezetét!


0 Comments:

Megjegyzés küldése