Beyonce és Jay-Z a londoni filmfesztiválon

 


Бейонсе и Джей-Зи посетили кинофестиваль в Лондоне



Tegnap a briteknél elkezdődött a filmfesztivál. Az első sztárvendégek között volt Beyonce énekes, zenész házaspár. A 40 éves popdíva és az 51 éves férje az USA-ból repültek oda, hogy bemutassák a (The Harder They Fall) című filmez. Jay-Z volt a projekt producerre, Beyonce meg támogatta a férjét a filmfesztiválon.

Бейонсе

Бейонсе


A vörös szőnyegen Beyonce igyekezett oldalt maradni, hogy ne vonja el a figyelmét a riportereknek a színészektől, s a film forgató csoporttól. A rendezvény után az énekes, színésznő Instagramon posztolt több képet is, ahol bemutatta öltözékét, melyet a premierre választott magának.

Бейонсе
Бейонсе
Бейонсе


Az énekesnő egy egész sorozatot posztolt azokból a képekből, melyen jól látható a bársony estélyi ruhája, melyet a Valdrin Sahiti tervezett.   A díszes öltözéket barack színű sminkkel ,romantikus göndör loknikkal emelte ki. Kezében kis táskával, lábain fekete szandállokál tipegett a szőnyegen. Néhány fotót lőtt a tükörteremben. egy szép lépcsőn, s párat a vörös szőnyegen- s a kocsiban is a premier után. Az utolsó képek  melyen férje a térdére helyezte a kezét szexire sikerült.

Бейонсе и Джей-Зи

Бейонсе и Джей-Зи

Бейонсе и Джей-Зи


Jay -Z  projektje a (The Harder They Fall) egy western stílusú film.A film főszerepében Idris Elba brit színész és amerikai kollégája, Jonathan Majors látható. A film a vadnyugaton játszódik. Majors egy fegyverest alakít, aki felfedezi, hogy apja gyilkosa szabadult a börtönből. Ettől a pillanattól kezdve a bosszú lesz a fő célja.


A világ premier a filmfesztiválon volt látható tegnap. A Netflixen pedig november 3-án lesz láható.

Бейонсе
Бейонсе
Бейонсе

0 Comments:

Megjegyzés küldése