Yade nem öregszik: A Klón sorozat sztárja még mindig remek formában van!

 forrás:https://www.spletnik.ru/culture/serialy/103600-kak-slozhilas-zhizn-akterov-seriala-klon.html

  románcok :-20 év múltán ,hogyan alakult A Klón sorozat szereplőjének  élete…

 


Трагедии, романы и зависимости: как сложилась жизнь актеров сериала "Клон" 20 лет спустя

  •  
  •  
  •  

Októberben élte meg a 20 éves évfordulót a sorozat premierje , mely a Klón címet viselte, s megannyi ország figyelmét felkeltette. Oroszországban a sorozatot 2004-ben mutatták be,s azóta is ismétlik folyamatosan a tv adók.

 Az orosz rajongók között vannak még mindig csodáló, akik még máig idegeskednek a szereplők sorsa miatt, s minden részletet betéve ismernek a szériáról.

A kerek dátum okán a Spletnik visszaemlékszik, a kulcs szereplőkről, s megtudhatjuk, hogy hogyan alakult a színészek élete.

 Джованна Антонелли в сериале "Клон"

Yade-Giovanna Antonelli 45 éves

Már azelőtt, mielőtt a sorozat elkezdődött volna a brazil filmvilág ismerte a színésznőt. 14 évesen kezdett szerepelni a tévé filmekben, s 2000-ben első filmjének hősnője volt a Bossa Nova-ban. A családi kötelékek sorozatban is sikeresen játszott, s majd egy évre rá A Klón hősnője lett.


Джованна Антонелли и Мурило Бенисио в сериале "Клон"

  •  
  •  
  •  
  •  


Gloria Peres melodráma sorozatában Antonelli a főhősnőt játszotta- a fiatal muzulmán nőt Yade-t, aki Rio de Janeiro-ban nevelkedett, messze a vallástól. Amikor árva maradt, akkor a lány Marokkoba utazott, s probálja az életét a muzulmán hit szerint élni.

Yade szerelembe esik a Rioból Marokkóba utazó Lukasba, aki egy gazdag család sarja, de érti, hogy kettejüknek nem lehet közös jövője, hisz a lányt, egy másik tehetős, de arab férfihoz adják férjül aki a Sahid nevet viseli.

Джованна Антонелли в сериале "Клон"

Lukas próbálja elfelejteni kedvesét, s feleségül veszik elhunyt ikertestvére barátnőjét. A tiltott románc Yade és Lukas között több éven át tartott majd, s sok kellemetlenségbe sodórta őket és családjaikat is.

 


Джованна Антонелли и Мурило Бенисио в сериале "Клон"

  •  
  •  
  •  
  •  


  •  
  •  
  •  
  •  

Giovanna Antonelli magánélete is úgy alakult, akár egy telenovella. 1997-ben a sikere előtt, Ricardo Medinához ment férjhez, akit iskolás kora óta ismert.

Джованна Антонелли в сериале "Клон"

2001-ben amikor a tévé képernyőkön megjelent a Klón Antonelli elvált Medinától. A pletykák szerint válás oka Murillo Benicio volt, aki a filmbeli partnerét játszotta a hölgynek, Lukas néven. Bár együtt voltak a történet szerint, s a magánéletben is, de nem ez volt az asszony válásának oka.

 Джованна Антонелли


  •  
  •  
  •  
  •  


Джованна Антонелли с сыном Пьетро

  •  
  •  
  •  
  •  


2005-en született meg Giovanna és Murillo fia Pietro néven, majd két év után a pár szakított.

2007-ben Giovanna hozzá ment egy amerikai, és itáliai származású üzletemberhez Roberto Lokasio-hoz, 4 hónapig bírta a kapcsolatuk.

Джованна Антонелли и Мурило Бенисио с общим сыном Пьетро и детьми от других отношений

 A pletykák szerint a válás azért következett be, mert Murillo Benisio nem engedte az USA-ba vinni közös fiúkat. Amíg a botrányos bírósági gyámsági ügy tartott Giovanna kapcsolata kihűlt, s elvált.


  •  
  • Джованна Антонелли
  •  
  •  
  •  

A válás után Giovanna Antonelli egyre több munkát kapott, d 2009-ben új sorozatban a Megélni az életet (magyarul) megismerte új szerelmét. Leonardo Nogeira nevű rendező lett a színésznő kedvese.

Джованна Антонелли с мужем Леонарду Ногейрой и детьми

Egy év elteltével a párnak  ikrei születtek Antonia s Sofia néven. Giovanna és Leonardo már tíz éve élnek együtt, de nem tették hivatalossá kapcsolatukat. Murillo Benicioval pedig a színésznő baráti kapcsolatot ápol, pl. (ünnepekkor együtt töltik az időt).


Джованна Антонелли с дочерьми

  •  
  •  
  •  
  •  

Giovanna Antonelli a Klón befejezése után is, aktívan forgat, s brazil sztárként tartják számon. Giovanna, olyan kozmetikai márkák arca mint: Giovanna Antonelli Parfums s saját táska márkája is van.

 



Giovanna Antonelli még mindig a közönség kedvence.

Жади не стареет: звезда «Клона» блеснула соблазнительными формами


A Klón című brazil sorozat, még mindig meghódítja az egész világot. A latin és keleti kultúra máig vonzza az embereket. Több szereplő már elfeledett lett a sorozatból, nem úgy  , mint a Yade-t megformáló hősnő.


A 45 éves Giovanna Antonelli  szeret a közösségi hálón beszélgetni, s szexi fotókat posztolni. Mostanában bikiniben mutatta meg tökéletes alakját.


 Giovanna még mindig 25 évesnek néz ki. Látszik, hogy sokat sportol, s sokan irigylik szépségét.

forrás:https://www.instagram.com/giovannaantonelli/

https://www.popcornnews.ru/news/zhadi-ne-stareet-zvezda-klona-blesnula-soblaznitelnymi-formami_id276521_a102

 

Tipikus Carrie: Sarah Jessica Parker az óriás gardróbja előtt pózolt, a Szex és New York folytatásában

 

Типичная Кэрри: Сара Джессика Паркер позирует в гардеробной на новом кадре из продолжения "Секса в большом городе"

A napokban lett ismert a Szex és New-york sorozat folytatásának premier dátuma. Már ez év decemberében  viszontláthatjuk a kedvenc hősnőinket, s azok új barátnőit. Ez előtt a rajongók nagy örömére egyre több fotó és trailer ízelítő videó fog megjelenni a neten.


Tegnap  a hivatalos fiókon keresztül megjelent egy fotója az 56 éves Sarah Jessica Parker-nek, amint Carrie Bradshow-t játssza.Úgy látszik, hogy most sem csalódthatunk a New-yorki divathölgyben- a hősnő ismét a gardróbja előtt állt, s csodálta cipellőit. Tipikus Carrie!

Bradshow cipőmániája  már az eredeti sorozat meghitt jelenete. Ahogy áll a kirakat előtt s álmodozik a Manolo Blahnik lábbelikről.

Сара Джессика Паркер
A sorozat promó szövege:- A story folytatódik.
Сара Джессика Паркер в сериале "Секс в большом городе"


 Sarah Jessica Parker cipő imádata, már privát életében is megmutatkozik. Saját márkája a SJP új cipőket dob a piacra. Maga intézte a rendeléseket a színésznő a korona vírus idején.  Nemritkán saját butikját is látogatja, ahol a vevőkkel beszélget, személyesen is.

Сара Джессика Паркер


Ezen a nyáron kezdődtek el a forgatások. A sorozat képkockáin láthatjuk majd Cynthia Nixon-t ( Mirandát), és Kristin Davis-t (Sharlotte-t).  Kim Cattrall aki azelőtt Samanthát játszotta, elutasította a sorozatban való szereplést, amivel a közönség újra vissza emlékezett Sarah Jessica Parkerral való viszálykodására. Bár Sarah máig tagadja, hogy lenne konfliktusuk a nővel.  Az új hölgy barátnő is megjelenik a színen, Nicole Archi Parker.

Sok sikert lányok!:)

Синтия Никсон, Кристин Дэвис, Сара Джессика Паркер и Николь Ари Паркер


Beyonce és Jay-Z a londoni filmfesztiválon

 


Бейонсе и Джей-Зи посетили кинофестиваль в Лондоне



Tegnap a briteknél elkezdődött a filmfesztivál. Az első sztárvendégek között volt Beyonce énekes, zenész házaspár. A 40 éves popdíva és az 51 éves férje az USA-ból repültek oda, hogy bemutassák a (The Harder They Fall) című filmez. Jay-Z volt a projekt producerre, Beyonce meg támogatta a férjét a filmfesztiválon.

Бейонсе

Бейонсе


A vörös szőnyegen Beyonce igyekezett oldalt maradni, hogy ne vonja el a figyelmét a riportereknek a színészektől, s a film forgató csoporttól. A rendezvény után az énekes, színésznő Instagramon posztolt több képet is, ahol bemutatta öltözékét, melyet a premierre választott magának.

Бейонсе
Бейонсе
Бейонсе


Az énekesnő egy egész sorozatot posztolt azokból a képekből, melyen jól látható a bársony estélyi ruhája, melyet a Valdrin Sahiti tervezett.   A díszes öltözéket barack színű sminkkel ,romantikus göndör loknikkal emelte ki. Kezében kis táskával, lábain fekete szandállokál tipegett a szőnyegen. Néhány fotót lőtt a tükörteremben. egy szép lépcsőn, s párat a vörös szőnyegen- s a kocsiban is a premier után. Az utolsó képek  melyen férje a térdére helyezte a kezét szexire sikerült.

Бейонсе и Джей-Зи

Бейонсе и Джей-Зи

Бейонсе и Джей-Зи


Jay -Z  projektje a (The Harder They Fall) egy western stílusú film.A film főszerepében Idris Elba brit színész és amerikai kollégája, Jonathan Majors látható. A film a vadnyugaton játszódik. Majors egy fegyverest alakít, aki felfedezi, hogy apja gyilkosa szabadult a börtönből. Ettől a pillanattól kezdve a bosszú lesz a fő célja.


A világ premier a filmfesztiválon volt látható tegnap. A Netflixen pedig november 3-án lesz láható.

Бейонсе
Бейонсе
Бейонсе

"Az össze nem illő kombináció": Belmondo unokája megmutatja, hogyan öltözködnek a modern bohémek


Viktor Belmondo megmutatta, hogy hogyan dolgozta fel a gyászt. Ugyanis meghalt korunk akcióhőse és színésze Jean Paul Belmondo.

«Сочетание несочетаемого»: внук Бельмондо показал, как одевается современная богема


A 27 éves Viktor Belmondot nagyon mélyen érintette nagyapja halála, ezért nem csoda, hogy mostanában szinte nem is posztolt Instagramon.  Most az unoka egy bemutatta az öltözékét, melyet híres rokona ihletet.


Ralp Lauren nagy rajongója, ami egy divatmárka:- stílusos bársony öltönyt húzott, hozzá masni nyakkendőt, s farmert párosított a szetthez. Igazán eredeti stílus lett.


 

- ha valamikor megkérdeztétek , hogyan néz ki a modern bohém, akkor nézzétek meg elsőre Viktor Belmondot- Ralph Lauren  öltöny és denim kék farmer. Bár nem összeillő elsőre, de csodálatot vált ki.- popcorn szakértője.



Jean Paul Belmondo rajongói is támogatják ezt a véleményt, sőt azt is állítják, az unoka teljesen a nagyapjára hasonlít.

forrás:https://www.popcornnews.ru/news/sochetanie-nesochetaemogo-vnuk-belmondo-pokazal-kak-odevaetsya-sovremennaya_id277169_a114_a120

 

"Az össze nem illő kombináció": Belmondo unokája megmutatja, hogyan öltözködnek a modern bohémek


Viktor Belmondo megmutatta, hogy hogyan dolgozta fel a gyászt. Ugyanis meghalt korunk akcióhőse és színésze Jean Paul Belmondo.

«Сочетание несочетаемого»: внук Бельмондо показал, как одевается современная богема


A 27 éves Viktor Belmondot nagyon mélyen érintette nagyapja halála, ezért nem csoda, hogy mostanában szinte nem is posztolt Instagramon.  Most az unoka egy bemutatta az öltözékét, melyet híres rokona ihletet.


Ralp Lauren nagy rajongója, ami egy divatmárka:- stílusos bársony öltönyt húzott, hozzá masni nyakkendőt, s farmert párosított a szetthez. Igazán eredeti stílus lett.


 

- ha valamikor megkérdeztétek , hogyan néz ki a modern bohém, akkor nézzétek meg elsőre Viktor Belmondot- Ralph Lauren  öltöny és denim kék farmer. Bár nem összeillő elsőre, de csodálatot vált ki.- popcorn szakértője.



Jean Paul Belmondo rajongói is támogatják ezt a véleményt, sőt azt is állítják, az unoka teljesen a nagyapjára hasonlít.

forrás:https://www.popcornnews.ru/news/sochetanie-nesochetaemogo-vnuk-belmondo-pokazal-kak-odevaetsya-sovremennaya_id277169_a114_a120