A nők érdekében Reese Witherspoon eladta a saját producer cégét 900 millió dollárért!

 forrás: https://www.popcornnews.ru/news/_id274070_a117



Whiterspoon nem búcsúzik el a produceri munkától. Új céget alapít, melyre minnél több új dolgozót szeretne felvenni.

Ради женщин: Риз Уизерспун продала свою продюсерскую компанию за $900 миллионов

Reese Witherspoon és Sarah Harden, a Hello Sunshine vezérigazgatója csatlakozik az új cég igazgatótanácsához, és továbbra is felügyeli a napi működést. Ők továbbra is fő részvényesek maradnak.

 


 

Hála a Hello Shunshine-nak olyan filmek és sorozatok készültek el, mint a Hatalmas kis hazugságok, Holtodiglan,Kis tüzek mindenütt. Most Reese kész arra, hogy nagy lépést tegyen a nők érdekében.

 

- arra készülök, hogy megkétszerezzem a missziót s több női szerzőt vegyek föl az élet minden területéről, és demonstrálják szaktudásukat. Ez fontos lépés a világban, mert ez tényleg azt jelenti, hogy a női történeteknek fontos jelentőssége van.- írta Instagramján a színésznő.

 



Reese Witherspoon  aktívan harcol a nők jogaiért az egész világon. A színésznő több projektet is vezet. A könyvek és podcastok a Hello Sunshine-tól,  a YWCA, az UN Women és a Time's Up emberi jogi szervezetek, amelyek elindításában 2018-ban segédkezett. Az ő produkciós cége hasonló célokat követett.


Reese Witherspoon 1991-ben debütált a filmvásznon a romantikus drámájával, melynek címe  az Az első ember volt. Az új sikert néhány év múlva a Kegyetlen játékok című film hozta meg, majd a színésznő olyan filmekben bizonyította rátermettségét, mint a klasszikus Doktor Szöszi, vagy a

A nyughatatlan, mely Oscat -díjat is hozott neki.

Sok sikert!:)

fotó: Legion-media


0 Comments:

Megjegyzés küldése