A leggazdagabb énekesnő a világon: A Forbes új listát írt

 forrás:

https://www.starslife.ru/2021/08/05/samaya-bogataya-pevica-v-mire-forbes-sostavili-novyj-spisok/


A leggazdagabb női énekesnő lett ebben az évben a barbadosi Rihanna. Az az igazság, hogy nem csak zenei munkássága okán történt ez.


A világ összes tehetős nőit gyűjtötte össze a Forbes magazin. A leggazdagabb énekesnő ebben a pillanatban Rihanna, aki barbadosi származású. Mai aktív vagyona 1,7 milliárd dollár az USA-ban.


Lehet, hogy Opfrah Winfrey még lekörözheti akinek vagyona 2,7 millió dollár. A leggazdagabb énekesnő címe mégis Rihannáé.


Miből szedte össze vagyonát Rihanna?

Mindenki azt hinné, hogy zenei művészetének köszönheti a vagyonát, de nem. A kozmetikai Fenty beauty cége hozott neki nagy bevételt. Az arcápoló termékei 1,3 millió dollárt hoznak neki  az USA-ban. A többi pénzét a fehérnemű márkájának s zenei karrierjének köszönheti.


 5 évvel ezelőtt a zenei karrierjét befejezte , hogy szünetet tartson. Néha kollaborációkat tart (közös dalokat másokkal énekel).A rajongók és szakértők  szerint a járvány idején sokkal értelmesebb biznisz-el foglalkozni, mint zenei karriert építeni (ugyanis kérdésesek a koncertezések). Rihanna is így vélte. A sztár még jelentős összegeket költ alapítványokra, s jótékonykodásra. Azokat támogatja, akik a korona vírus s járvány idején szegényedtek el.

Amit az énekesnő személyes márkáiról tudni lehet

    Rihanna 2017-ben indította el első szépségápolási márkáját, a Fenty Beauty-t. A híresség egy francia holdingban bízott, hogy segítsen neki megvalósítani az álmát. Ezt a holdingot Bernard Arnault üzletember és Európa leggazdagabb embere vezeti. Rihannának nem volt kétsége afelől, hogy Arnaud-val együtt fog dolgozni, és minőségi terméket fog létrehozni. A Fenty Beauty márka egyedülálló termék. A palettája olyan árnyalatokat tartalmaz, amelyeket nem igazán találsz a kozmetikai piacon. Ezért az értékesítésből származó nyereség hihetetlenül magas. A márka sikeres a nők mindennapi életében, és a szakmai szférában is az első helyen áll.
    Ami a Savage x Fenty nevű fehérneműmárkát illeti, az 2018-ban indult. A márka legfontosabb előnye, hogy Rihanna hihetetlenül sok olyan modellt hozott létre, amelyek abszolút bármilyen típusú alakhoz illeszkednek. A cég modelljei színes bőrű nők, transznemű és plus size modellek. A híresség így akarta megmutatni, hogy a világon minden nő számára fontos a kényelem. Egyébként az énekesnő maga is gyakran modellként szerepel, és új kollekciókat mutat be.

Hozzá kell tennünk, hogy Rihanna még a híres reality hősnő Kim Kardashiant is képes volt felülmúlni. A valóságshow-sztár hatalmas vagyonra tett szert a Kardashian családdal való kapcsolatából, kozmetikai és otthoni ruhamárkáiból is szép hasznot húzott. A Forbes azonban 1 milliárd dollárra becsülte a vagyonát.

0 Comments:

Megjegyzés küldése