Szex és nemcsak süti: Ryan Reynolds az erős párkapcsolatáról Blaike Blake Lively-vel

 forrás:https://www.starslife.ru/2021/08/06/seks-keks-i-ne-tolko-rajan-rejnolds-otkrovenno-o-krepkix-otnosheniyax-s-blejk-lajvli/


Ryan Reynolds – Wikipédia

Ryan Reynolds elmondta miért csodálja a végtelenül tehetséges feleségét Blake Lively-t. 

Valójában a legjobb  Blake Lively-ben  - nem a finom süti. A legújabb interjúban Jessy Keigannal a SiriusXM-en agusztus 5-én    Ryan Reynolds beszélt az együtt töltött kilenc évről, és bevallotta, miért szeret házas lenni 33 éves színésznő feleségével.


A 44 éves színész aki a Deadpool megformálójaként is hírhedté vált, azt mondja, hogy a legjobb a kapcsolatában a tehetséges feleségében az, hogy mindig képes kijavítani és jobbá tenni bármilyen tevékenységét a férjének. 

- gyakran írok forgatókönyveket több filmemhez is. Ez a mechanizmus segített túlélni hosszú ideig.- mondta Ryan. 

- én leírtam sok forgatókönyvet a jövendőbeli filmjeimhez, amelyek később nagyon híresek lettek, a világon, melyek Blake segítségével készültek.


Még hozzá tett:- vannak olyan esetek, mikor Blake felugrik, megkaparintja a billentyűzetet s elkezd gépelni, majd azt mondja:- mit gondolsz erről?

én azt válaszolom:- ez hihetetlen!

Ryan hozzá tette azt is , hogy legtöbb esetben a felesége munkáját neki tulajdonították. Ezt ő született szexizmusnak nevezte. 

-én többször elismétlem-ezt ő írta. Ezt Blake írta és nem én. Ez ő volt. Persze természetesen  úgy lesz leadva, hogy minden csak az én kezem munkája. A forgatókönyvek melyeket én írtam, Blake segített.


60 Sexy and Hot Blake Lively Pictures – Bikini, Ass, Boobs -  SharenatorSharenator



Ryan Reynolds: Blake Lively  egyaránt jó az ágyban és főzésben is!

- ő tényleg tehetséges ember, több képességgel  tudjátok ebben a show-bizniszben melyben dolgozunk, ő nagyon segített a Deadpool filmnél is, s más műfajú filmemnél is, melyek nagy sikert arattak.- mondta Ryan.

Amikor Jess megkérdezte : miben a legjobb a felesége?

- ez a sütés, vagy a szex?

Ryan így válaszolt:- még máig sem tudod eldönteni melyikben jobb! Az egyikben és a másikban ez privilégium.

 

Blake Lively több mint két év után tért vissza a vörös szőnyegre,  elképesztő formában van - Glamour

Ryan és Blake 2012-ben kötötték össze életük fonalait. Kapcsolatukból leány gyermekek születtek mint  James 6 éves, Ines 4 éves, Betty 1 éves. Érthető, hogy kettejük között a csodálat kölcsönös. Blake régen elmagyarázta, hogy ők ketten remekül kiegészítik egymást, a munkájuk projektjeiben, s abban is, hogy a férje szereti kihívás elé állítani őt. "Mindenben benne vagyunk, amit a másik csinál" .- mondta az E! hírekben 2014-ben a hölgy.

Ryan Reynolds, Blake Lively's Sweetest Quotes About Daughters

- nekem tetszik, hogy kihívások elé állít.  Mindig megbízom benne, még ha kihívásokat dob elém. 

Sok boldogságot!

A leggazdagabb énekesnő a világon: A Forbes új listát írt

 forrás:

https://www.starslife.ru/2021/08/05/samaya-bogataya-pevica-v-mire-forbes-sostavili-novyj-spisok/


A leggazdagabb női énekesnő lett ebben az évben a barbadosi Rihanna. Az az igazság, hogy nem csak zenei munkássága okán történt ez.


A világ összes tehetős nőit gyűjtötte össze a Forbes magazin. A leggazdagabb énekesnő ebben a pillanatban Rihanna, aki barbadosi származású. Mai aktív vagyona 1,7 milliárd dollár az USA-ban.


Lehet, hogy Opfrah Winfrey még lekörözheti akinek vagyona 2,7 millió dollár. A leggazdagabb énekesnő címe mégis Rihannáé.


Miből szedte össze vagyonát Rihanna?

Mindenki azt hinné, hogy zenei művészetének köszönheti a vagyonát, de nem. A kozmetikai Fenty beauty cége hozott neki nagy bevételt. Az arcápoló termékei 1,3 millió dollárt hoznak neki  az USA-ban. A többi pénzét a fehérnemű márkájának s zenei karrierjének köszönheti.


 5 évvel ezelőtt a zenei karrierjét befejezte , hogy szünetet tartson. Néha kollaborációkat tart (közös dalokat másokkal énekel).A rajongók és szakértők  szerint a járvány idején sokkal értelmesebb biznisz-el foglalkozni, mint zenei karriert építeni (ugyanis kérdésesek a koncertezések). Rihanna is így vélte. A sztár még jelentős összegeket költ alapítványokra, s jótékonykodásra. Azokat támogatja, akik a korona vírus s járvány idején szegényedtek el.

Amit az énekesnő személyes márkáiról tudni lehet

    Rihanna 2017-ben indította el első szépségápolási márkáját, a Fenty Beauty-t. A híresség egy francia holdingban bízott, hogy segítsen neki megvalósítani az álmát. Ezt a holdingot Bernard Arnault üzletember és Európa leggazdagabb embere vezeti. Rihannának nem volt kétsége afelől, hogy Arnaud-val együtt fog dolgozni, és minőségi terméket fog létrehozni. A Fenty Beauty márka egyedülálló termék. A palettája olyan árnyalatokat tartalmaz, amelyeket nem igazán találsz a kozmetikai piacon. Ezért az értékesítésből származó nyereség hihetetlenül magas. A márka sikeres a nők mindennapi életében, és a szakmai szférában is az első helyen áll.
    Ami a Savage x Fenty nevű fehérneműmárkát illeti, az 2018-ban indult. A márka legfontosabb előnye, hogy Rihanna hihetetlenül sok olyan modellt hozott létre, amelyek abszolút bármilyen típusú alakhoz illeszkednek. A cég modelljei színes bőrű nők, transznemű és plus size modellek. A híresség így akarta megmutatni, hogy a világon minden nő számára fontos a kényelem. Egyébként az énekesnő maga is gyakran modellként szerepel, és új kollekciókat mutat be.

Hozzá kell tennünk, hogy Rihanna még a híres reality hősnő Kim Kardashiant is képes volt felülmúlni. A valóságshow-sztár hatalmas vagyonra tett szert a Kardashian családdal való kapcsolatából, kozmetikai és otthoni ruhamárkáiból is szép hasznot húzott. A Forbes azonban 1 milliárd dollárra becsülte a vagyonát.

A nők érdekében Reese Witherspoon eladta a saját producer cégét 900 millió dollárért!

 forrás: https://www.popcornnews.ru/news/_id274070_a117



Whiterspoon nem búcsúzik el a produceri munkától. Új céget alapít, melyre minnél több új dolgozót szeretne felvenni.

Ради женщин: Риз Уизерспун продала свою продюсерскую компанию за $900 миллионов

Reese Witherspoon és Sarah Harden, a Hello Sunshine vezérigazgatója csatlakozik az új cég igazgatótanácsához, és továbbra is felügyeli a napi működést. Ők továbbra is fő részvényesek maradnak.

 


 

Hála a Hello Shunshine-nak olyan filmek és sorozatok készültek el, mint a Hatalmas kis hazugságok, Holtodiglan,Kis tüzek mindenütt. Most Reese kész arra, hogy nagy lépést tegyen a nők érdekében.

 

- arra készülök, hogy megkétszerezzem a missziót s több női szerzőt vegyek föl az élet minden területéről, és demonstrálják szaktudásukat. Ez fontos lépés a világban, mert ez tényleg azt jelenti, hogy a női történeteknek fontos jelentőssége van.- írta Instagramján a színésznő.

 



Reese Witherspoon  aktívan harcol a nők jogaiért az egész világon. A színésznő több projektet is vezet. A könyvek és podcastok a Hello Sunshine-tól,  a YWCA, az UN Women és a Time's Up emberi jogi szervezetek, amelyek elindításában 2018-ban segédkezett. Az ő produkciós cége hasonló célokat követett.


Reese Witherspoon 1991-ben debütált a filmvásznon a romantikus drámájával, melynek címe  az Az első ember volt. Az új sikert néhány év múlva a Kegyetlen játékok című film hozta meg, majd a színésznő olyan filmekben bizonyította rátermettségét, mint a klasszikus Doktor Szöszi, vagy a

A nyughatatlan, mely Oscat -díjat is hozott neki.

Sok sikert!:)

fotó: Legion-media


Kate Beckinsale, Margot Robbie és mások az "Öngyilkos osztag: Túlélési küldetés" premierjén Los Angelesben

 forrás: https://www.spletnik.ru/look/redcarpet/102665-keyt-bekinseyl-margo-robbi-na-premere-filma-otryad-samoubiytc-missiya-navylet.html



Кейт Бекинсейл, Марго Робби и другие на премьере фильма "Отряд самоубийц: Миссия навылет" в Лос-Анджелесе



Tegnap Los Angelesben tartották a Suicide Squad2 (Öngyilkos osztag című film második részének premierjét melynek rendezője

James Gunn. A jeles esemény vedégei között volt a népszerű Kate Beckinsale, Margot Robbie (az egyik főhősnő), s Sylvester Stallone  s sokan mások. Együtt jelentek meg most először Rita Ora és kedvese Taika Waititi, akiknek a viszonyukról, már három hónapja tud a sajtó. Nem is titkolták kapcsolatukat, s örömmel pózoltak az újságíróknak.


A vörös szőnyeg egyik ékessége lett a 42 éves Kate Beckinsale. A kinézetére jellemző volt az élénk narancs színű testhez álló ruha, s a csillogó szandál.  A premieren lehet, hogy találkozott a volt kedvesével a 27 éves komikus Pete Davidson-nal, de a férfi mégis lemaradt a premierről. A szakítás után a pár baráti viszonyt ápol, s ha találkoztak volna sem érintené őket ez rosszul.


A 31 éves Margot Robbie lemondott a tradicionális estélyiről, s  fehér overall-t vett föl a Chanel-től, mely remekül passzolt a lakk papucsához. Az öltözéken rengeteg érdekes kivágás volt, s a dekoltázsát is kiemelte a ruha díszítése. Igazán csinos volt!


Кейт Бекинсейл

Кейт Бекинсейл
Кейт Бекинсейл
Марго Робби
Margot Robbie (Barbie-ra hajazott)
Марго Робби
Марго Робби
Рита Ора
Рита Ора
Рита Ора и Тайка Вайтити
Rita Ora kedvesével
Рита Ора и Тайка Вайтити
Сильвестр Сталлоне
Sylvester Stallone

https://www.spletnik.ru/look/redcarpet/102665-keyt-bekinseyl-margo-robbi-na-premere-filma-otryad-samoubiytc-missiya-navylet.html

Kate Beckinsale, Margot Robbie és mások az "Öngyilkos osztag: Túlélési küldetés" premierjén Los Angelesben

 forrás: https://www.spletnik.ru/look/redcarpet/102665-keyt-bekinseyl-margo-robbi-na-premere-filma-otryad-samoubiytc-missiya-navylet.html



Кейт Бекинсейл, Марго Робби и другие на премьере фильма "Отряд самоубийц: Миссия навылет" в Лос-Анджелесе



Tegnap Los Angelesben tartották a Suicide Squad2 (Öngyilkos osztag című film második részének premierjét melynek rendezője

James Gunn. A jeles esemény vedégei között volt a népszerű Kate Beckinsale, Margot Robbie (az egyik főhősnő), s Sylvester Stallone  s sokan mások. Együtt jelentek meg most először Rita Ora és kedvese Taika Waititi, akiknek a viszonyukról, már három hónapja tud a sajtó. Nem is titkolták kapcsolatukat, s örömmel pózoltak az újságíróknak.


A vörös szőnyeg egyik ékessége lett a 42 éves Kate Beckinsale. A kinézetére jellemző volt az élénk narancs színű testhez álló ruha, s a csillogó szandál.  A premieren lehet, hogy találkozott a volt kedvesével a 27 éves komikus Pete Davidson-nal, de a férfi mégis lemaradt a premierről. A szakítás után a pár baráti viszonyt ápol, s ha találkoztak volna sem érintené őket ez rosszul.


A 31 éves Margot Robbie lemondott a tradicionális estélyiről, s  fehér overall-t vett föl a Chanel-től, mely remekül passzolt a lakk papucsához. Az öltözéken rengeteg érdekes kivágás volt, s a dekoltázsát is kiemelte a ruha díszítése. Igazán csinos volt!


Кейт Бекинсейл

Кейт Бекинсейл
Кейт Бекинсейл
Марго Робби
Margot Robbie (Barbie-ra hajazott)
Марго Робби
Марго Робби
Рита Ора
Рита Ора
Рита Ора и Тайка Вайтити
Rita Ora kedvesével
Рита Ора и Тайка Вайтити
Сильвестр Сталлоне
Sylvester Stallone

https://www.spletnik.ru/look/redcarpet/102665-keyt-bekinseyl-margo-robbi-na-premere-filma-otryad-samoubiytc-missiya-navylet.html

Kate Beckinsale, Margot Robbie és mások az "Öngyilkos osztag: Túlélési küldetés" premierjén Los Angelesben

 forrás: https://www.spletnik.ru/look/redcarpet/102665-keyt-bekinseyl-margo-robbi-na-premere-filma-otryad-samoubiytc-missiya-navylet.html



Кейт Бекинсейл, Марго Робби и другие на премьере фильма "Отряд самоубийц: Миссия навылет" в Лос-Анджелесе



Tegnap Los Angelesben tartották a Suicide Squad2 (Öngyilkos osztag című film második részének premierjét melynek rendezője

James Gunn. A jeles esemény vedégei között volt a népszerű Kate Beckinsale, Margot Robbie (az egyik főhősnő), s Sylvester Stallone  s sokan mások. Együtt jelentek meg most először Rita Ora és kedvese Taika Waititi, akiknek a viszonyukról, már három hónapja tud a sajtó. Nem is titkolták kapcsolatukat, s örömmel pózoltak az újságíróknak.


A vörös szőnyeg egyik ékessége lett a 42 éves Kate Beckinsale. A kinézetére jellemző volt az élénk narancs színű testhez álló ruha, s a csillogó szandál.  A premieren lehet, hogy találkozott a volt kedvesével a 27 éves komikus Pete Davidson-nal, de a férfi mégis lemaradt a premierről. A szakítás után a pár baráti viszonyt ápol, s ha találkoztak volna sem érintené őket ez rosszul.


A 31 éves Margot Robbie lemondott a tradicionális estélyiről, s  fehér overall-t vett föl a Chanel-től, mely remekül passzolt a lakk papucsához. Az öltözéken rengeteg érdekes kivágás volt, s a dekoltázsát is kiemelte a ruha díszítése. Igazán csinos volt!


Кейт Бекинсейл

Кейт Бекинсейл
Кейт Бекинсейл
Марго Робби
Margot Robbie (Barbie-ra hajazott)
Марго Робби
Марго Робби
Рита Ора
Рита Ора
Рита Ора и Тайка Вайтити
Rita Ora kedvesével
Рита Ора и Тайка Вайтити
Сильвестр Сталлоне
Sylvester Stallone

https://www.spletnik.ru/look/redcarpet/102665-keyt-bekinseyl-margo-robbi-na-premere-filma-otryad-samoubiytc-missiya-navylet.html