A rapper Doja Cat áttetsző zöld ruhában az iHeartRadio zenei díjkiosztóján 2021-ben

https://www.starslife.ru/2021/05/28/repersha-doja-cat-v-prozrachnom-zelenom-plate-na-iheartradio-music-awards-v-2021/


Máj 27-én zajlott le az iHeartRadio Music Awards melyen Doja Cat a fotó riporterek figyelmét felhívta magára, amikor teljesen áttetsző zöld ruhában jelent meg.


Nincs annál jobb esemény, mint mikor meglátod Doja Cat-et a vörös szőnyegen, hisz ő mindig meglepi a közönséget. A 2021-es IheartRadio zenei díjkiosztón ebben az évben teljesen átlátszó zöld ruhában volt, mely alatt nem viselt semmit zöld bugyin s keskeny csípőjén kívül. Szerencsére a ruha szabása elfedte dús kebleit, már amennyire, s kecses lábai láthatóvá váltak. (Szerki én nem vállaltam volna be ezt a szettet, egyértelmű, hogy ez nem egy hétköznapi nő viselete)


A csodás ruha Doja Cat-nél Brandon Maxwellnek köszönhető, szabad volt és légies, s a vörös szőnyegen vidám s játékos hatást keltet.

Ruháját ékkövekkel díszített, fémes D'ACCORI-zöld sarkú szandállal és Roseark-ékszerekkel, köztük hatalmas lógó fülbevalóval egészítette ki. Ami a csillogó stílust illeti, a fodrász JStayReady laza, egyenes és középen kettéválasztott fekete hosszú frizurát készített nki, Ernesto Casillas sminkmester pedig szexi égővörös füstös szemet, dús szempillákat és rózsaszínes-lilás ajkakat varázsolt neki. Igazi Doja Cat stílusban, Saccia által készített körmei extra hosszúak és zöldek voltak, amit szívesen mutogatott a vörös szőnyegen.



A második megjelenése Doja Cat-nek még érdekesebb volt.

A vörös szőnyegen hódított, de a fellépésen már amennyire visszafogottabb öltözékben volt látható. Akár egy sexy menyasszony.


A fellépésen konzervatívabb megjelenést vett föl, fehér csipkés ruhát az  EYANATIA-tól, melyet érdekes vállrész jellemzett szív alakú dekoltázzsal, s a ruha alja fel volt vágva (sliccelve) aszimmetrikusan, hogy láthatóvá váljon az énekesnő formás lába. Az öltözék sportosabb lett a Thousand Fell  márkájú sportcipőkkel s Roseark ékszerekkel.

Később aznap este Doja vitte haza a legjobb új popelőadónak járó díjat, amikor két ruháját egy mély V-nyakú, cicás Miu ruhára cserélte, amelyet fekete, pántos, magas platformos D'ACCORI cipő egészített ki. Doja Kat mindhárom megjelenése gyönyörű volt, de különösen imádtuk a vörös szőnyegen a szexi zöld, áttetsző ruháját.

Gratulálunk a díjhoz! Sok sikert!

(a zöld átlátszó ruha nem hétköznapi hanem sztár viselet!)Szerki

Henry Cavill az új hegylakó?

 Érdekes híreket közöl a Deadline, ugyanis kiderült, hogy Henry Cavill tárgyalásban áll a Lionsgate-tel az új projektben való szerepvállalásról!
Kapaszkodjatok meg, Superman rajongók, ez egy epikus és félelmetes szerep lesz, nem más, mint a félelmetes Highlander (Hegylakó)!
Chad Stahelski rendező, a John Wick-filmek elismert rendezője és a Lionsgate produkciós csapata felvázolta a 80-as évek közepén készült híres filmsorozat rebootját.

Az eredeti, 1986-os filmben Christopher Lambert, Sean Connery és Clancy Brown halhatatlan embereket játszottak, akik egymásra vadásznak, hogy minél több hatalmat gyűjtsenek.
A film, amelynek szárnyas szlogenje: "Csak egy lehet/ Csak egy marad a végén", négy filmet és három tévésorozatot eredményezett, köztük az igen népszerű Adrian Paul főszereplésével.

Henry Cavill, in talks to star in Highlander reboot – Explica .co 

A "Highlander" rebootját még 2008-ban próbálták megvalósítani, a franchise jogait a Summit Entertainment szerezte meg, de a szerzők, írók és rendezők egytől egyig visszautasították, vagy kiszálltak a projektből. 2012 júniusában bejelentették, hogy a rendező Juan Carlos Fresnadillo, a főszerepet Connor McLeod pedig Ryan Reynolds fogja játszani, de egy évvel később kreatív nézeteltérések miatt mindketten kiszálltak a projektből.

Az új film cselekménye még nem ismert, ahogy az sem, hogy melyik karaktert fogja alakítani Henry Cavill, hogy egy új hős lesz-e a Highlander-univerzumban, vagy valaki a korábbi projektekből.

Cavill maga is újraindítja a franchise-t, és esélyt kap arra, hogy bővítse rajongói bázisát, miután olyan kasszasikerekben játszott, mint Az acélember és a Mission Impossible.
Henry jelenleg két Netflix-projekttel van elfoglalva, most forgatta le a The Witcher-sorozat második évadát, és elkezdte az Enola Holmes következő részének munkálatait. Nos sok sikert Mr. Cavill!

információ a deadline.com oldalról


Jennifer Lopez találkozott a volt férjével Alex Rodrigezzel való szakítás után

 forrás:https://www.starslife.ru/2021/05/29/dzhennifer-lopes-vstrechalas-s-byvshim-muzhem-posle-rasstavaniya-s-aleksom-rodrigesom/

kép forrás:TMZ

Egy bennfentes szerint Jennifer Lopezt csütörtökön a Miami Beach-i W Hotelben látták, ahol volt férjével, Mark Anthonyval beszélgetett egy csésze kávé mellett.



Az 51 éves Lopez levendulaszínű sportruházatot és karika fülbevalót viselt, míg az 52 éves Anthony narancssárga Miami Marlins sapkát és gombos kabátot  hordott egy fehér póló fölött.


- több vendég a hotelben felismerte a sztárt, s ő nagyon kedves volt s optimista mindenkivel, aki közel jött hozzá.- vallotta a forrás. Ők kávét rendeltek.


Lopez és Marc Anthony baráti kapcsolatot ápol egymással, a 2011- évbeli szakításuk óta hisz ők a szülei a 13 éves ikreknek Max-nak és Emmy-nek.


A múlt hónapban a forrás azt nyilatkozta Anthony mindenben támogatta s nyugtatgatta az énekesnőt Alex Rodrigezzel való szakítása után áprilisban.


- Jennifernél minden jól megy. Ő még mindig a dominikai köztársaság helyszínén forgat. A gyermekei látogatják őt, s ők boldoggá teszik anyukat- mondta akkor a bennfentes. 

- Jennifernek és Mark Anthony-nak csodás kapcsolata van. Amikor dolgoznia kell a volt férje mindig ápolta lelkét, a szakításakor is.


Randevú Ben Affleckkal

Sőt mostanában Jennifert Ben Affleck színésszel látták együtt.


Mostanában a 48 éves Affleck és Lopez együtt edzettek egy miamiban lévő konditeremben.

- ő fogta a nő kezét, ölelkeztek és csókolóztak. Ők nem is próbálták elrejteni azt a tényt, hogy együtt vannak. - a forrás aki látta őket. Ők ekkor nagyon szerelmeseknek tűntek együtt.


- őszintén mindketten ők jó emberek.- osztotta meg a forrás.  "Senki sem áll a Miami Beach-i anatómiai tornaterem előtt, és nem mondja, hogy 'Maradj távol tőlük'. Senki sem zavarja őket, mindenki tiszteli a másikat. Mindenki szereti őt. Minden nő őt és a rutinját követi, mert olyan elképesztően néz ki és olyan erős."- vallotta egy bennfentes.

Hajrá Bennifer!:)