2024. szeptember 9., hétfő

 

Lana Del Rey Jeremy Dufrene-val először jelent meg hivatalosan!

 

https://image.spletnik.ru/image/2024/09/08/6NXu/original.webp


Lana Del rey hivatalosan is megjelent új párjával Jeremy Dufren-al.


Ezen a hétvégén Lana Del rey és Dufrene Karen Nelson  (modell ) házasságkötésén vettek részt, ahol Taylor Swift és Travis Kelce is ott volt a meghívottak között.

Taylor Swift and Travis Kelce attend Karen Elson's Wedding in New York City, NY on September 7, 2024.

Taylor Swift  feltűzte haját, arcát smink fedte, szemeit kifestette fekete szempillaspirállal, s tussal, hogy macskaszemet kaphasson, ajkait meggyvörös rúzzsal emelte ki, s egy enyhe sárga virágmotívumokkal díszített ruhában volt.Lábain szandálokat viselt. Travis fekete inget nadrágot és mokaszint viselt.

Taylor Swift & Travis Kelce at Wedding in NYC

  A lesifotósok lencsevégre kapták őket, ahogy Az Electric Lady Studios épületéből távoztak az ünnepségről. A pár megfogta egymás kezét. Lana lágy kék színű estélyiben feszült krémszínű balett cipők voltak a lábain a férfi fehér inget viselt tinta kék öltönnyel és nadrággal.

https://image.spletnik.ru/image/2024/09/08/tR-k/original.webp


Emlékeztetőül a 39 éves Lana és 56 éves Dufrene agusztus végén jöttek össze, bár ezelőtt négy éve is ismerték egymást. Lana a közösségi hálón is posztolt Dufrene-val közös képeket, sőt kézen fogva is látták őket így felröppentek a pletykák a románcról. Eddig nem kommentáltak semmit, de most semmi kétség együtt van a pár.

Lana Del Rey and Jeremy Dufrene attend Karen Elson's Wedding in New York City, NY on September 7, 2024.

Jeremy Dufrene-nak két gyermeke van, s  Arthur's Air Boat Tours -nál dolgozik. Egyedi hobbija van, köztük, hogy aligátor vadászként tartják számon . Több képet posztolt a férfi erről.

 

Share:

0 Comments:

Megjegyzés küldése