Britney Spears kifejezte mennyire aggodik a fiaival való veszekedés okán: - úgy érzem, hogy valami részem belül meghalt!

Britney Spears is Not in Danger Despite Growing Fan Theory
Бритни Спирс рассказала, как переживает ссору с сыновьями: "Я чувствую, что часть меня умерла"

 

Britney Spears kommentálta Instagramján a veszekedését fiaival.

Azelőtt Yaden  adott interjút (egyik fia) amiben közölte, reménykedik, hogy édesanyja mielőbb felgyógyul, s rendeződik kettejük kapcsolata. Az énekesnő erre kritizálni kezdte fiát, s azt is kifejezte, hogy mindkét fia csak pénzt akar tőle.


Új posztjában az énekesnő bevallotta,   hogy nehezen élte meg a szakítást fiaival, amikor apja volt a gyámja akkor szülői szerepétől is megfosztották őt a bíróságon.

- nekem most már nincs céljaim. ők voltak a boldogságom,Ők miattuk éltem és élek. Aztán hirtelen ők eltűntek, s azt éreztem, hogy egy részem meghalt.


- sőt hozzátette, hogy mielőbb várja a találkozást fiaival.


Yaden elmondta az interjú során, hogy tiszteli Jeremy Spears-t (nagyapját), aki az anyja gyámja volt 13 éven keresztül, s szerinte a nagyapja nem érdemel ilyen bánásmódot. Az énekesnő azt is közölte hogy apja élete végéig börtönben kell üljön tettei miatt.


Kevin   Federline volt férje Britney Spearsnek elmondta, hogy a közös fiaik  nem akarják tartani a kapcsolatot anyjukkal, mert szégyellik őt. Később posztolt egy videót melyben Britney kiabál a gyermekeire, s hozzátette sajnálja volt feleségét.

Az énekesnő egyik képviselője nyilatkozott, és arra kérte Federline-t, hogy ne hozza nyilvánosságra a veszekedést, mert az árthat a gyerekeknek.

*Instagram

0 Comments:

Megjegyzés küldése