Britney Spears kifejezte mennyire aggodik a fiaival való veszekedés okán: - úgy érzem, hogy valami részem belül meghalt!

Britney Spears is Not in Danger Despite Growing Fan Theory
Бритни Спирс рассказала, как переживает ссору с сыновьями: "Я чувствую, что часть меня умерла"

 

Britney Spears kommentálta Instagramján a veszekedését fiaival.

Azelőtt Yaden  adott interjút (egyik fia) amiben közölte, reménykedik, hogy édesanyja mielőbb felgyógyul, s rendeződik kettejük kapcsolata. Az énekesnő erre kritizálni kezdte fiát, s azt is kifejezte, hogy mindkét fia csak pénzt akar tőle.


Új posztjában az énekesnő bevallotta,   hogy nehezen élte meg a szakítást fiaival, amikor apja volt a gyámja akkor szülői szerepétől is megfosztották őt a bíróságon.

- nekem most már nincs céljaim. ők voltak a boldogságom,Ők miattuk éltem és élek. Aztán hirtelen ők eltűntek, s azt éreztem, hogy egy részem meghalt.


- sőt hozzátette, hogy mielőbb várja a találkozást fiaival.


Yaden elmondta az interjú során, hogy tiszteli Jeremy Spears-t (nagyapját), aki az anyja gyámja volt 13 éven keresztül, s szerinte a nagyapja nem érdemel ilyen bánásmódot. Az énekesnő azt is közölte hogy apja élete végéig börtönben kell üljön tettei miatt.


Kevin   Federline volt férje Britney Spearsnek elmondta, hogy a közös fiaik  nem akarják tartani a kapcsolatot anyjukkal, mert szégyellik őt. Később posztolt egy videót melyben Britney kiabál a gyermekeire, s hozzátette sajnálja volt feleségét.

Az énekesnő egyik képviselője nyilatkozott, és arra kérte Federline-t, hogy ne hozza nyilvánosságra a veszekedést, mert az árthat a gyerekeknek.

*Instagram

Olivia Wilde először vallotta be, hogy megcsalta-e Jason Suedikist Harry Styles-al


Két év közös ismeretség után Harry Styles-sal Olivia Wilde végre megtörte a csendet s megosztotta, hogy valóban megcsalta-e férjét régen a fiatal énekessel.


Olivia Wilde hivatalosan is megcáfolta a pletykákat melyek felröppentek arról, hogy azelőtt Jason Suedikist megcsalta volna, hisz Harry Styles-sal csak 2020 őszén kezdett ismerkedtek meg. A Vanity Fairnek  őszintén vallott az igazságról is.


-A mi kapcsolatunk már jóvval azelőtt véget ért, mielőtt találkoztam Harry Stylessal. Mint minden kapcsolat mely befejeződik, nem egy éjszaka alatt történt. Sajnálatos modon, nekünk Jason Suedikissel nagyon sötét volt a közös útunk, a kapcsolatunk végére a pandeménia tette rá a pontot. Mi két gyermeket neveltünk a karantén ideje alatt. Az idő alatt összeszokott szülőkké váltunk. Amint kiderült, hogy a közös élet nem használ a gyermekeinknek sem, akkor döntöttünk úgy,hogy akkor lennénk jobb szülők  ha barátok maradnánk külön otthonokban élve.

Фото с IG: oliviawilde


Bár Olivia és Jason 2020 tavaszán szakítottak, a híreket róluk  novemberig jelentették meg a sajtóban. Akkor Olivia éppen a rendezőjeként dolgozott a Dont worry darling cimű filmnél, ahol Harry Styles is színészként debütált. 2021 elején derült ki, hogy együtt járhatnak, amikor ketten jelentek meg egy esküvőn.


Bár Olivia és Jason a szakítás előtt egy évvel már problémás kapcsolatuk  volt 2022-ben áprilisban a sajtó címlapokon közölt róluk híreket. Olivia éppen népszerűsítette a Dont worry Darling című filmet, a Cinema Conon amikor a gyámsági papírokat Jason-tól megkapta. A forrás szerint a színésznő sokkos állapotba került, s azt vallotta, nem tudta, hogy ilyen jeles eseményen fogják kezébe adni az iratokat.

Olivia azonban nincs meggyőződve arról, hogy az időzítés nem volt szándékos. 


"Nem voltam annyira megdöbbenve" - vallotta be. "Nem véletlenül nem maradtam ebben a kapcsolatban. Sajnos, ez összhangban volt a kapcsolatról szerzett tapasztalataimmal. Szóval valószínűleg engem döbbentett meg a legkevésbé." 


Olivia hasonlóan nyilatkozott Jasonről a Variety-nek adott interjújában.


A Vanity Fair cikkében részletesen kifejtette, hogy mit érez a helyzettel kapcsolatban.


 "Mélységesen elszomorított - és sok szempontból aggódtam is emiatt" - folytatta. 


"Tudom, hogy a kiszolgálónak rengeteg energiájába került, hogy bejusson abba a szobába. Hatalmas előrelátás kellett hozzá. És megmondom neked, hogy rengeteg más módja is van ennek. Nem vagyok olyan, aki rejtőzködve él. Ha ez az élmény nem került volna nyilvánosságra, soha nem beszéltem volna róla, mert soha nem akartam volna, hogy a gyermekeim megtudják, hogy ez megtörtént. Sajnos, rá fognak jönni, hogy mi történt." Oliviának és Jasonnak két közös gyermeke van.


Olivia Wilde nem mond le a házasság gondolatáról!

Ami a Harryvel való kapcsolatát illeti, Olivia hallgatott a viszonyról. Azonban izgatottan várta a fellépését, és azt, hogy mennyi "boldog nő" van jelen a műsorának közönségében. 


"Azonnal elkezdtem sírni" - osztotta meg. "Hol máshol láthatnánk ilyet? Boldog nők? Örömben egyesült, egymást szerető és támogató nők? Számomra ajándék volt, hogy ennek a közepén lehettem."




Harry Styles fotója a személyes IG oldaláról: harrystyles

Közben Olivia azt is elmondta, hogy nem bánná, ha újra férjhez menne (bár sosem ment hozzá Jasonhez, korábban, 2003 és 2011 között Tao Ruspolival volt házas). A színésznő bevallotta, hogy szülei miatt hisz a házasságban, a korábbi párkapcsolati problémái ellenére. 


"A házasságuk hihetetlenül támogató, és egyénileg és párként is rengeteg váratlan fordulaton keresztül fejlődtek" - lelkendezett. 


"Ők a legjobb barátok. És szerintem erről szól az igazi házasság. Ez a legjobb barátság iránti elkötelezettség. És egy partnerség. Azt hiszem, most már tényleg megértettem, hogy ez mit jelent."