Britney Spears elment vacsorázni a Catch étterembe Sam Asgarival

 


 

Britney egyértelművé tette, hogy bolondul a 27 éves jövendőbeli férjéért. A 40 éves popsztár és Sam nem tudták nem megmutatni egymás iránt érzett szerelmüket, egy étteremben.


 Britney Spears and Sam Asghari Hit Up Catch Restaurant for Date Night - TmZ  Blog

-úgy is lehet mondani, hogy ők egyértelműen szerelmesek voltak egymásba, fogták egymás kezét, egymás tekintetébe mélyedtek, s Britney nem tudott nem mosolyogni, ez tényleg bájos volt- mondta egy szemtanú.

Britney Spears and Sam Asghari Hit Up Catch Restaurant for Date Night - TmZ  Blog


A jó viszonyon kívül, azt is megosztotta ez a bennfentes, hogy miután Britney gyámsága alól felszabadult 2021 novemberében, azóta a párt többször látták kézen fogva sétálgatni.

Britney Spears and Sam Asghari Hit Up Catch Restaurant for Date Night - TmZ  Blog

Ők tényleg úgy viselkedtek, mint bármely más szerelmespár egy vacsora közben, egy romantikus randi közepette.- vallotta egy bennfentes.


Úgy látszik, hogy a pár nem először volt ebben az étteremben, s a "Piece of me,, előadónője elégedett a kiszolgálással.


 

- Britney olyan aranyos volt, őszintén dicsérte a szolgáltatást. Meghálálta mindenki munkáját, s tényleg földhözragadtan viselkedett. Egy külön szobában ebédeltek, s testőrök vigyázták nyugodt estéjüket.-mondta az információ forrás.

Fotó: Sam Ashgari és Britney-ről.


A közeljövőben a pár gyermeket szeretne


A pár karácsonyi vacsoráját is elköltötte, sőt elutaztak pihenni. Sam több fotót is posztolt, az ünneplésről. A férfi bevallotta, hogy az pihenés alatt gondoskodnak majd arról, hogy terhessé váljon Britney.-TMZ 

forrás: TMZ, starslife,Instagram